Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, probleme în paradisul din Republica Dominicană: „Au fost un tsunami și…”

Carmen de la Sălciua, probleme în paradisul din Republica Dominicană: „Au fost un tsunami și…”

Carmen de la Sălciua, aflată în luna de miere a întâmpinat mici probleme în paradisul din Republica Dominicană. Iată detaliile!

Carmen de la Sălciua, probleme în paradisul din Republica Dominicană

Carmen de la Sălciua se află în luna de miere alături de soțul ei în Republica Dominicană, unde se așteaptă la clipe de neuitat. Iată că vedeta a întâmpinat o mică problemă și a trebuit să găsească rapid o soluție pentru o vacanța de vis:

„Au fost ceva probleme în zonă cu un tsunami și muți turiști au fost mutați, bineînțeles cei care nu au acceptat anumite camere. Noi am vrut o cameră cu vedere integrală spre mare. Îmi place mai mult la Lopesan. Oricu, resorturile sunt foarte frumoase în Punta Cana!”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Imagini de la nunta lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua și-a ținut nunta secretă până-n ultimul moment. Chiar în ziua cea mare, artista a anunțat că se mărită cu alesul inimii, Marian Corcheș. Cântăreața a ajuns în fața altarului cu partenerul ei de viață:

Acum câteva zile spuneam că o să vină ceva lucruri frumoase în viața mea. Ei bine, a sosit momentul să vă spun că astăzi mă mărit”, a fost mesajul pe care l-a transmis Carmen de la Sălciua.

În urmă cu câteva zile, Carmen de la Sălciua anunța că vor urma lucruri frumoase în viața ei, însă nu a menționat nici măcar o dată despre ce este vorba.

Aceasta a purtat o rochie superbă, simplă și foarte elegantă. Deși a fost pentru a doua oară mireasă, Carmen a strălucit de-a dreptul. A ales o rochie de mireasă simplă, cu trenă și un voal lung. Machiajul a fost unul simplu, dar în același timp sofisticat. Carmen a optat și pentru o coafură simplă, care să-i pună în evidență trăsăturile frumoase. Fosta soție a lui Culiță Sterp a radiat de fericire la brațul lui Marian, cel de-al doilea soț.

Carmen de la Sălciua a ținut nunta secretă

Carmen de la Sălciua mărturisea, la începutul lunii septembrie, că nunta cu Marian nu va mai avea loc anul acesta, din cauza lipsei de timp:

 „Suntem bine, suntem cu foarte multă treabă și cu pensiunea și cu evenimentele și obosiți pentru că am avut destul de multe evenimente. Nu prea avem timp pentru noi. Nunta probabil la anul. Nu mai reușim anul acesta. Într-un an avem timp, dar nu anul acesta. Probabil anul viitor”,  a declarat Carmen de la Sălciua, pentru un post TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: