Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, surpriză romantică din partea iubitului. Ce a primit artista

Carmen de la Sălciua, surpriză romantică din partea iubitului. Ce a primit artista

GALERIE FOTO (2)

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite și în vogă artiste de la noi. Frumoasa cântăreață a fot căsătorită în trecut cu nimeni altul decât Culiță Sterp, care acum a devenit tătic. Vedeta a păstrat discreția și a declarat în nenumărate rânduri că este o femeie singură, dar își dorește un bărbat în viața ei.

Cum a surprins-o iubitul secret pe Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua trăiește o perioadă plină de fericire pe care nu se sfiește să o împărtșească și cu urmăritorii ei de pe instagram. iubitul ei secret i-a făcut o surpriză, iar vedeta a publicat pzoa imediat pe rețelele sociale. Cadoul primit de la presupusul iubit este chiar un buchet imens de trandafiri roșii. Pe chipul vedetei se vede fericirea, dar acest lucru a fost remarcat de fani de ceva vreme, iar aceștia i-au atras atenția în comentarii.

Un internaut răutăcios s-a gândit să îi strice ziua artistei, dar aceasta are mereu vorbele la ea, așa că l-a pus la punct imediat.

Ți le-ai cumpărat singură???„, a fost comenatriu răutăcios. Carmen a reacționat imediat cu un răspuns diplomat și prompt.

„Îmi permit să îmi cumpăr și singura flori dacă e… însă, de data asta, cineva s-a gândit să mă surprindă ?! Și scuzele mele dacă ți-am stricat dimineața! Un Dislike pentru gândire ??„, a fost răspunsul lui Carmen de la Sălciua.

Cum trebuie să fie bărbatul perfect pentru Carmen de la Sălciua

Frumoasa Carmen de la Sălciua organizează aedsea secțiuni de întrebări pe instagram pentru a fi mereu aproape de fanii ei. Recent ea a vorbit despre relații și cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru ea.

Diferența de vârstă e foarte important să nu fie foarte mare! Pentru că în acest fel se măressc și diferențele de concepții, de gândire, de comportament, de idealuri! Cred că e bine să fim realiști. Dragostea are vârstă și în timp se vede asta. O femeie de 25 de ani cu un bărbat de 40 de ani ca exemplu…în timp își vor descoperi diferenețele de comportament, viziunile, dorințele, iar asta dăunează. Poate cât e dragoste cu fluturași în stomac nu se simte nimic, dar întotdeauna anii își spun cuvântul.„, a precizat Carmen de la Sălciua.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: