Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Grebenișan, transformare spectaculoasă după două luni în Republica Dominicană. Nici fanii nu au mai recunoscut-o

Carmen Grebenișan, transformare spectaculoasă după două luni în Republica Dominicană. Nici fanii nu au mai recunoscut-o

GALERIE FOTO (2) carmen grebenisan

Emisiunea Survivor continuă la PRO TV, iar concurenții sunt nevoiți să treacă prin probe foarte dificile pentru a demonstra că merită marele premiu. Fiecare concurent a trecut prin transformări radicale, iar eforturile pe care le-au depus și-au spus cuvântul și în privința felului în care arată. Carmen Grebenișan, cea mai bine plătită din rândul Faimoșilor, este pur și simplu de nerecunoscut.

Carmen Grebenișan, transformare spectaculoasă după două luni petrecute în jungla dominicană

Carmen Grebenișan este concurentul cel mai bine plătit de la Survivor. Se pare că ea a negociat dur cu cei de le Pache Protopopescu și astfel primește nici mai mult nici mai puțin de 5.000 de euro pe lună! Dar și eforturile pe care le depune pentru acești bani sunt unele considerabile, pe care nu oricine ar putea să le facă.

carmen grebenisan
Carmen Grebenișan

În cea mai recentă ediție a emisiunii Survivior, telespectatorii au putut să vadă o nouă latură a lui Carmen Grebenișan, una lipsită de filtre și artificii. Fără machiaj, arsă de soare și cu fața vizibil umflată, așa s-a prezentat Carmen Grebenișan în fața telespectatorilor.

În aproape orice competiție, rivalitățile și conflictele devin inevitabile la un moment dat. Acum aproximativ o lună, Carmen Grebenișan și Alina Radi, fostul membru al echipei Războinicilor, au fost implicate în astfel de altercații verbale.

Ce poreclă a dobândit Carmen Grebenișan la Survivor

Influencerița a simțit că este amenințată și chiar agresată de fosta sa rivală, în timpul probelor. Se pare că aceste divergențe au avut loc în timpul competiției, moment în care Carmen a fost poreclită «păpușa Barbie» din cauza atitudinii pe care a afișat-o.

„Băi, nici nu mai știam cum s-o ating, frate, de zici că-i făcută din sticlă. E păpușa Barbie, dar aici nu se mai ține cont că ești păpușă”, declara Alina Radi, deranjată peste măsură de atitudinea avută de către Carmen Grebenișan.

Vica Blochina și Crina Abrudan au fost plătite regește

Dacă vedetele sunt plătite cu sume fabuloase, războinicii primesc mai puțini bani, însă nici salariile lor nu sunt deloc de neglijat. Spre exemplu, războinicul Andrei Neagu a plecat acasă mai bogat cu aproximativ 5.500-7.000 de euro, ținând cont că pentru fiecare săptămână petrecută în concurs Războinicii primesc 1.000 sau 1.500 de euro.

Spre exemplu, Vica Blochina a primit 3.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în competiție, în timp ce Jorge a încasat săptămânal doar 1.000 de euro. Nici Crina Abdrudan nu s-a lăsat mai prejos și a reușit să strângă o sumă frumușică de bani. Pentru doar o lună petrecută în concurs ea ar fi obținut aproximativ 8.000 de euro.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: