Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra a făcut noi previziuni! Elena Marin va deveni pentru prima oară mămică în acest an

Carmen Harra a făcut noi previziuni! Elena Marin va deveni pentru prima oară mămică în acest an

Carmen Harra a făcut noi previziuni! Elena Marin va deveni pentru prima oară mămică în acest an

Carmen Harra a făcut noi previziuni care o implică și pe Elena Marin! Se pare că Faimoasa de la Survivor România ar putea deveni mamică pentru prima dată în acest an. 

Carmen Harra a făcut noi previziuni! Elena Marin va deveni pentru prima oară mămică în acest an

Elena Marin este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021. Deși a avut parte de multe conflicte în interiorul competiției, se pare că va predicțiile spun că va avea parte și de bucurii anul acesta.

Carmen Harra a prezis încă din anul 2016 că Faimoasa Elena Marin ar putea deveni mămică pentru prima oară anul acesta. De câteva luni bune, Elena Marin se află în Republica Dominicană și luptă să câștige marele premiu ”Survivor România”. Acasă, însă, o așteaptă logodnicul ei. Faimoasa s-a logodit cu Andrei în toamna anului 2019, iar nașii celor doi sunt Mihai Morar și soția lui.

După întoarcerea în țară, Elena Marin va face nunta mult dorită, iar după previziunile lui Carmen Harra, fosta asistentă TV ar putea chiar să devină mămică pentru prima oară.

”Întotdeauna un copil este o binecuvântare. Nu întotdeauna planificăm ceea ce se întâmplă. Aștept cu sufletul la gură, îmi doresc mult copilul ăsta”, a dezvăluit la vremea respectivă Elena Marin. S-ar putea ca anul acesta… predicția lui Carmen Harra să se adeverească, mai ales că fosta asistentă TV a mărturisit în ultima perioadă cât de mult își dorește să-și întemeieze o familie.

Câți bani câștigă Elena Marin

Elena Marin este una dintre cele mai bune dansatoare și o foarte bună prietenă a Andreei Marin. Totodată, ea a devenit cunoscută publicului larg după ce s-a angajat în trustul Antena Stars. Din anul 2014 până în 2020, Faimoasa de la Survivor România a fost asistenta lui Mihai Morar în cadrul emisiunii ”Răi da’ buni”.

În ciuda faptului că era o angajată model, salariul Elenei Marin nu era deloc motivant. Onorariul dansatoarei nu ar fi trecut niciodată de 500 de euro, iar ea nu a cerut mărire în toți anii în care apărea pe sticlă de luni până vineri. Viața ei, însă, s-ar putea schimba la 180 de grade dacă sâmbătă ar intra în posesia marelui premiu ”Survivor România 2021”.

Încă de la începutul competiției, Elena Marin a fost implicată în numeroase scandaluri cu colegii săi din echipă. Cu toate astea, dansatoare rămâne în competiția din Republica Dominicană fiind aproape de marele premiu. De asemenea, Elena are acum mulți fani care o susțin și își doresc să ajungă în marea finală a concursului. În prezent, în competiția Survivor România au mai rămas Zanni, Marius Crăciun, Maria Chițu, Elena Marin și Andrei Dascălu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: