Redactia.ro
Home » Monden » Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar. Câți bani încasa lunar concurenta de la Survivor România

Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar. Câți bani încasa lunar concurenta de la Survivor România

GALERIE FOTO (6) Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar

Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar. Actuala concurentă de la Survivor România este una dintre cele mai puternice fete din concurs. Elena Marin este în Republica Dominicană de jumătate de an și se luptă în continuare pentru a pleca acasă cu marele premiu. Cu toate astea, mulți se întreabă ce salariu primea ca asistentă a lui Mihai Morar.

Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar. Câți bani încasa lunar concurenta de la Survivor România

Ce salariu avea Elena Marin ca asistentă a lui Mihai Morar. Elena Marin a făcut parte din echipa Faimoșilor și le-a demonstrat tuturor că este o femeie puternică și luptătoare. Dansatoarea se află pe insula dominicană de șase luni și luptă în continuare pentru a câștiga marele premiu. Elena Marin este dansatoarea Andreei Bălan și este fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea ‘Răi da buni’, difuzată pe Antena Stars.

Mulți se întreabă ce salariu lunar primea fosta asistentă în cadrul emisiunii lui Mihai Morar. Elena a lucrat pentru celebrul show din 2014 până în 2020 când emisiunea a fost oprită. Surse din interiorul trustului de presă au declarat că vedeta încasa în acea perioadă salariul de 500 euro, și în ciuda faptului că suma era destul de mică, Elena nu a cerut niciodată o mărire de salariu.

Elena, hotărâtă să câștige Survivor România

Încă de la începutul competiției, Elena Marin a fost implicată în numeroase scandaluri cu colegii săi din echipă. Cu toate astea, dansatoare rămâne în competiția din Republica Dominicană fiind aproape de marele premiu. De asemenea, Elena are acum mulți fani care o susțin și își doresc să ajungă în marea finală a concursului. În prezent, în competiția Survivor România au mai rămas Zanni, Marius Crăciun, Maria Chițu, Elena Marin și Andrei Dascălu.

Elena Marin este pasionată de dans, descoperind încă din școala generală că își dorește să meargă pe acest drum. Ulterior, vedeta s-a înscris la gimnastică artistică, după care la dans sportiv. Elena Marin a predat dans sportiv pentru copii și a făcut parte din trupa de dans a lui CRBL. Spre surprinderea tuturor, dansul și televiziunea nu sunt singurele pasiuni ale faimoasei de la Survivor. Elena Marin a cochetat și cu actoria, jucând în mai multe telenovele, cum ar fi ”Secretul Mariei”, ”Burlacii” sau ”Spitalul de Urgență”. Totodată, roșcata a fost recrutată în echipa de dans de la mai multe show-uri de televiziune precum ”Surprize, surprize”, ”Te cunosc de undeva” sau ”X Factor”.

Elena Marin la Survivor Romania

Sâmbătă, 10 iulie va avea loc marea finală a concursului Survivor România, iar cei șase concurenți rămași în competiție se luptă pentru a câștiga marele premiu. Deși a avut multe conflicte cu Zanni și Sebastian Chitoșca, Elena a decis să îngroape securea războiului și a făcut un gest incredibil. Dansatoarea vrea să câștige premiul de la Survivor pentru a plănui nunta visurilor sale. Mai mult, roșcata s-a gândit să-i invite pe colegii săi din echipa Faimoșilor, inclusiv pe Zanni și Sebastian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: