Redactia.ro
Home » Monden » Un nou scandal în tabăra Faimoșilor de la Survivor. Elena Marin vs. Raluca. Logodnicul Elenei Marin reacționează

Un nou scandal în tabăra Faimoșilor de la Survivor. Elena Marin vs. Raluca. Logodnicul Elenei Marin reacționează

Andrei, logodnicul Elenei Marin, reacționează după ce iubita sa a fost amenințată cu bătaia de Raluca Dumitru, colega sa din echipa ”Faimoșilor”. ”Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…”, îi spune Raluca, Elenei.

Tensiuni la Survivor România. Logodnicul Elenei Marin reacționează după ce Raluca a amenințat-o cu bătaia

Andrei, logodnicul ”faimoasei” Elena Marin, spune că în echipa acesteia s-a creat o alianță împotriva ei. Drept urmare, s-a iscat și acest conflict între Raluca și Elena, susținut de Zannidache și Sebastian, potrivit playtech.ro.

Elena Marin, de la Survivor, e logodită. Cine este și cum arată iubitul ei | Galerie foto, Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

”E foarte simplu, avem acolo un grup care se exprimă de patru luni. Săptămâna trecută chiar am văzut când ei fugeau după Elena și Ștefan să vadă ce vorbesc și așa, chiar dacă sunt cenzuri, l-am auzit pe Zanni folosind un cuvânt obscen către Irisha. Ei vorbesc așa acolo, cu toții și poate să confirme toată lumea asta. S-au mai auzit chestii și se văd.

Elena nu e genul ăsta, pe Elena nu am auzit-o în viața mea, de 7 ani de câți o cunosc, nu am auzit-o vreodată să folosească cuvântul „fă”, Elena nu are glume de genul ăsta, Elena nu folosește cuvinte obscene și este exclusă de grup din cauza asta.

În momentul în care ești într-o echipă și toți își permit anumite glume pe care tu nu ți le permiți toată viața, nici să le faci, nici să le primești, automat excluzi, ceea ce, din punctul meu de vedere, eu o felicit.”, a declarat Andrei, iubitul Elenei Marin, la Kanal D.

Dialogul dintre Raluca Dumitru și Elena Marin

După ce i s-a părut că Elena i-ar fi dat nisip pe locul de dormit, Raluca i-a spus Elenei că ”o va lua de cozi”, când se vor întâlni în țară, după terminarea Survivor România. A intervenit și Zannidache care a ironizat-o pe Elena. De altfel, și Sebastian i-a reproșat Elenei că se ceartă cu toată lumea. Redăm mai jos o parte din dialog.

”Raluca Dumitru: Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…

Elena Marin: Ooo, serios?! Asta e o amenințare!

Zanni: „M-a amenințat, a zis că îmi face, că îmi drege” (n.r.- o imită pe Elena Marin)

Elena Marin: Să îmi fie frică să merg prin București, ca să nu mă bată Raluca…(a ironizat-o coregrafa pe brunetă)

Raluca Dumitru: Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!”, a fost o parte din discuția ”faimoșilor” cu Elena .

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: