Redactia.ro
Home » Monden » Tensiuni la cote maxime la Survivor România! Sebastian Chitoșcă sare la gâtul lui Albert

Tensiuni la cote maxime la Survivor România! Sebastian Chitoșcă sare la gâtul lui Albert

Tensiunile de la Survivor România vor crește în ediția de joi seară! În promo-ul emisiunii, Sebastian Chitoșcă de la Faimoși apare sărind la gâtul lui Albert, din echipa Războinicilor. 

Tensiuni la cote maxime la Survivor România! Sebastian Chitoșcă sare la gâtul lui Albert

Tensiunile dintre Sebastian Chitoșcă și Albert Oprea de la Survivor România vor crește în ediția de joi seară! Cei doi își vor arunca vorbe dure și se vor lua la bătaie. Sebastian Chitoșcă va sări la gâtul lui Albert. Așadar, rămâne să aflăm motivul acestei altercații.

Elena Marin, conflict cu Raluca

Și Elena Marin cu Raluca au avut un conflict. Raluca i-a promis bătaie adversarei sale ”faimoase”. Au intervenit cu reproșuri  la adresa Elenei și Zanni și Sebastian. Redăm mai jos dialogul.

Raluca Dumitru: Fetița mea, vezi cum vorbești cu mine, cred că te iau de cozile alea… Nu aici…Când ieșim din emisiune, Elena.

Elena: Ooo, serios?! Asta e o amenințare!

Zanni: „M-a amenințat! A zis că îmi face, că îmi drege…’.

Elena Marin: Să îmi fie frică se merg prin București ca să nu mă bată Raluca…

Raluca: Cred că joacă rolul foarte bine și pentru mine a luat premiul Oscar!

Sebastian a încălcat regulamentul emisiunii

Sebastian Chitoșcă a încălcat regulamentul emisiunii Survivor România. Acesta i-a trimis pe ascuns un mesaj soției în care i-a spus că o iubește. Astfel, Sebastian a riscat descalificare, dar a fost iertat de staff.

„Am încercat să iau legatura cu soția mea. Nici nu are rost să scot în evidență că sunt patru luni. De când sunt cu soția mea de 8 ani de zile, mai mult de două săptămâni nu ne-a despărțit nimic. Sărăcie, bogatie, certuri și probleme. M-am trezit în acea dimineață, nu mai aveam stare să fac nimic. Pur și simplu simțeam că vreau să plec înot acasă, dar nu aveam nicio șansă. Nu știu ce înțeleg oamenii de acasă din emisiunea asta, dar este închisoare. Având în vedere că acasă am lăsat o situație destul de grea și cu fratele meu, mama, familia, nu am mai rezistat. Am încercat să fac rost de telefon din răsputeri și am ținut să  scriu două fraze soției mele, să-i spun că o iubesc mult, că îmi este dor de ea.   Nu-mi pare rău, pentru că am făcut tot ce am simțit pentru femeia cu care eu o să mor și atât. Îmi cer scuze oamenilor de acasă. Nu e demn ce am făcut. Îmi cer scuze față de ambele echipe. Nu sunt mândru de ce am făcut”,  a spus Faimosul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: