Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Oana Lis a obținut certificatul de părinte adoptiv. Ea și Viorel Lis au pregătit, deja, camera copilului

EXCLUSIV. Oana Lis a obținut certificatul de părinte adoptiv. Ea și Viorel Lis au pregătit, deja, camera copilului

Oana si Viorel Lis

Oana și Viorel Lis sunt nerăbdători să-și mărească familia. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Oana Lis a precizat că a obținut, deja, certificatul de părinte adoptiv și că a încheiat toate demersurile necesare acestui pas important din viața ei și a fostului edil al Capitalei. De altfel, Oana Lis a mărturisit că ambii au început să facă pregătiri în casă pentru primirea cum se cuvine a copilului lor. Viorel chiar și-a cedat locul de dormit.

Oana Lis a obținut certificatul de părinte adoptiv. Ea și Viorel Lis au pregătit, deja, camera copilului

Oana și Viorel Lis vor deveni curând părinți adoptivi. Oana Lis (42 ani) este convinsă că la anul va fi mamă, potrivit spuselor sale în exclusivitate pentru Redacția.ro. Nu are niciun dubiu, mai ales că a încheiat toate procedurile necesare pentru primirea unui nou membru în viața sa și a lui Viorel Lis (77 ani).

”Mi-am luat certificatul de părinte adoptator. Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu. Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică”, a declarat blondina în eclusivitate pentru Redacția.ro.

Oana Lis: ”În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță”

Oana Lis ne-a mai spus că nu are preferințe în ceea ce privește sexul copilului. De altfel, consideră că ”o mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște”. Are emoții pentru ziua când își va strânge copilul în brațe.

”În opțiunile mele sunt și băiat și fetiță. O mamă care adoptă e la fel ca o mamă care naște. Poate tu-ți dorești băiat sau fată, dar ce vrea Dumnezeu. Am emoții când mă gândesc la lucrul ăsta. Mă gândesc deja că copilul deja trăiește, dar el nu știe că o să facă parte din viața mea și eu din viața lui”, ne-a mai explicat Oana Lis.

Oana Lis a făcut anunțul despre decesul lui Viorel

Oana și Viorel Lis au început să facă schimbări în casă

Conștienți că viitorul lor copil va avea nevoie de spațiu și pentru a se bucura de o primire caldă, Oana și Viorel Lis au început să facă schimbări prin casă. Fostul primar al Capitalei și-a cedat și locul de dormit.

”Mă bucur de perioada asta și am început să fac schimbări prin casă, să fac loc în dulap. Și Viorel a cedat locul lui, acolo să doarmă copilul. Toate lucrurile astea trebuie pregătite din timp”, ne-a dezvăluit Oana Lis.

Oana Lis, psiholog cu acte-n regulă. Cât costă o ședință la cabinetul ei

Oana Lis și-a făcut cabinet de psihologie | Stirescu.ro

Oana Lis este de doi ani psiholog și are și propriul cabinet de consiliere. Momentan, ședințele le desfășoară online, din cauza pandemiei. În exclusivitate pentru Redacția.ro, Oana Lis a mărturisit că nu ia mai mult de 70 lei pentru o oră de terapie.

”Este o meserie bănoasă dacă te angajezi într-un spital. Îmi doream să mă angajez undeva la stat, dar cu pandemia…m-a blocat lucrul ăsta. Salariile la stat sunt în jur de 6.000 de lei  (…) Eu am un preț foarte mic, adică la mine o ședință costă 70 de lei. În primul rând este și online, nu este același lucru cu a fi față-n față. La cabinet nu am avut decât doi clienți și apoi a început pandemia. Sunt psiholog începător, dar am experiența vieții și a lucrurilor pe care le-am trăit, asta o dată, și-n al doilea rând eu nu am credite, am casă, am mașină. Pentru mine banii ăștia…E o meserie,  e normal să fiu plătită. În același timp pentru mine e ceva de suflet. Eu neavând copii, fac ceva din plăcere”, ne-a explicat Oana Lis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: