Redactia.ro
Home » Monden » EXCLUSIV. Oana și Viorel Lis, singuri de Paști. Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este prea bună

EXCLUSIV. Oana și Viorel Lis, singuri de Paști. Starea de sănătate a lui Viorel Lis nu este prea bună

Oana Lis și Viorel Lis

Oana și Viorel Lis vor avea un Paște diferit anul acesta, din cauza pandemiei. Dacă în alți ani obișnuiau să se bucure de această sărbătoare alături de prieteni, de această dată vor petrece acasă, singuri. Totodată, în exclusivitate pentru Redacția.ro, Oana a oferit detalii despre starea de sănătate a soțului său, despre cum a pregătit masa tradițională de Paște, dar și despre cum percepe decesul tatălui ei. Oana Lis a avut și un mesaj de Paște pentru cititorii publicației noastre.

Care este starea de sănătate a lui Viorel Lis, înainte de Paști. Oana Lis: ”Și o operație este indicată”

Oana Lis a spus, joi, în exclusivitate pentru Redacția.ro, faptul  că Paștele din acest an va fi unul atât trist pentru ea și Viorel Lis, deoarece vor fi singuri, acasă, dar și frumos, pentru că ambii sunt bine. De altfel, evită întâlnirile cu prietenii, în ultima perioadă, deoarece fostul edil al Capitalei trebuie să fie atent cu starea de sănătate.

Oana Lis a făcut marele anunț! Ea și Viorel se pregătesc să devină părinți. „Am făcut tot ceea ce ține de mine”

”Anul acesta este și trist și frumos în același timp. Este trist pentru că o să petrecem doar noi doi ca doi porumbei, guguștiuci bătrâni și frumos pentru că suntem bine, acasă și asta e cel mai important. Se resimte perioada asta grea. Ne-au invitat prieteni pe la ei, dar nu ne-am dus și asta e”, ne-a declarat Oana Lis.

În ceea ce privește bucatele tradiționale pentru masa de Paște, Oana Lis a preferat să le comande de la restaurant. Își amintește cu drag cum în alți ani ea și Viorel Lis obișnuiau să meargă în vacanță, la munte, de Paște.

”Am comandat de la restaurant preparate de Paște. Mi-era poftă de produsele care se mănâncă acum. Noi, de obicei de Paște mergeam la munte, era frumos …”, a mai spus Oana Lis.

Viorel Lis, probleme cu picioarele. Doctorii i-au indicat să se opereze

În legătură cu starea de sănătate a lui Viorel Lis, Oana Lis nu are vești prea bune. Problemele acestuia cu picioarele s-au acutizat și se deplasează cu dificultate. Doctorii i-au indicat și o operație pentru a se mai reface.

Ce pensie are Viorel Lis. El și Oana Lis nu au atât de mulți bani - WOWBiz

”Odată cu vârsta, cu bătrânețea, vin tot felul de probleme, dar s-au acutizat din cauza perioadei Covid și nu mai poate să mai meargă bine, din păcate. Are dureri mari când merge și așteptăm să meargă la recuperare. Și o operație este indicată, dar dacă eu nu pot să merg cu el la spital, e foarte complicat”, ne-a dezvăluit Oana Lis despre starea de sănătate a lui Viorel Lis.

Oana Lis, despre decesul tatălui său: ”Este o perioadă ciudată”

Tatăl vedetei s-a stins din viață, luna aceasta, în Spania, acolo unde era stabilit. Însă, în pofida neînțelegerilor pe care le-a avut cu acesta, Oana a luat legătura cu fratele ei și i-au făcut o îmormântare cum se cuvine, în țară. Oana Lis vrea să-l ierte acum pe cel care i-a marcat într-un mod negativ copilăria, deoarece a abuzat-o sexual. De altfel, Oana Lis a sesizat o coincidență a părinților săi, ambii decedați. Amândoi au murit în postul Paștelui, ”la diferență de peste 30 de ani”.

”Este o perioadă ciudată. Tată nu este doar cel care te naște, este cel care te-a crescut. Părinții mei m-au dat de la două săptămâni la străbunica mea. Cu părinții am trăit doar doi ani care au fost cei mai groaznici din viața mea. Dar m-a afectat, pentru că fără să vrei atunci când îți moare un părinte în primul rând te gândești că s-a încheiat un ciclu, că ai îmbătrânit, că se întâmplă niște lucruri. Am retrăit toate amintirile pe care le aveam cu părinții mei. Și chiar am avut o conștientizare foarte profundă. Ambii au murit în postul Paștelui, la diferență de peste 30 de ani. Postul Paștelui este despre iertare, aș vrea odată pentru totdeauna să-i iert și să nu mai am absolut niciun resentiment cu ce s-a întâmplat în copilărie”, a mai precizat Oana Lis pentru site-ul nostru.

Oana Lis, mesaj de Paști pentru cititorii Redacția.ro

”Mă bucur că citesc. Dacă citesc înseamnă că sunt aici cu noi. Eu înțeleg foarte mult sufletul oamenilor din perioada asta. Totuși, noi românii avem o putere magică aș putea spune. Nu degeaba se spune că suntem un popor cu spiritualitate aleasă și avem puterea de a face față necazurilor. Cred că vom redeveni poporul acela vesel și primitor cum eram înainte văzut de străini”, a transmis Oana Lis.

Primele imagini cu Oana și Viorel Lis, la mare! Cum s-a lăsat fostul primar al Capitalei fotografiat de soția lui! | Spynews.ro

Etichete: