Redactia.ro
Home » Homepage » EXCLUSIV. Cât costă o ședință la cabinetul psihologic al Oanei Lis: ”Eu am un preț foarte mic”

EXCLUSIV. Cât costă o ședință la cabinetul psihologic al Oanei Lis: ”Eu am un preț foarte mic”

Oana Lis este psiholog cu acte-n regulă de doi ani, iar de un an și-a deschis și propriul cabinet. În exclusivitate pentru Redacția.ro, soția lui Viorel Lis a dezvăluit cât costă o ședință de consiliere psihologică la cabinetul ei, dar și ce nevoi au oamenii care apelează la ea.

Cât costă o ședință la cabinetul psihologic al Oanei Lis: ”Eu am un preț foarte mic”

Oana Lis este cunoscută în ultima vreme și ca ”doamna psiholog”, după ce a urmat o facultate în acest domeniu, și-a deschis propriul cabinet, timp în care urmează și un program de master. Oana Lis a mărturisit, joi, în exclusivitate pentru Redacția.ro ce sumă percepe pentru o ședință de consiliere psihologică, după ce a lucrat o perioadă chiar și pro-bono. Totodată, Oana Lis a precizat că această profesie o mulțumește sufletește, dar și că ea la rândul său, are de învățat de la oamenii care îi cer sprijinul.

Oana Lis, dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel: ”E o situație mai grea”

Oana Lis crede că oamenii au în general nevoie de un psiholog, mai ales acum în perioada pandemiei. Soția fostului primar al Capitalei spune că a merge la un astfel de specialist sau psihiatru ”nu este absolut nicio rușine.”

”Pandemia asta a arătat câtă nevoie avem de psiholog . Nu este absolut nicio rușine să mergi nici la psiholog nici la psihiatru. Și eu am mers și am recunoscut când am avut atacuri de panică, când am avit probleme. Îmi doresc și eu să ajut la rândul meu oameni care trec prin asemenea situații. Se vede clar, pe internet, pe stradă, cât de mult a crescut  furia, nemulțumirea oamenilor. Izolarea asta nu are cum să ne facă bine. Nici copiilor, nici adolescenților, nici adulților. Și se vor vedea ani întregi urmele acestei pandemii, pentru că a început cu o criză sanitară, medicală. Continuă această criză,  a început criza financiară  și va fi și o criză psihică”, a spus Oana Roman pentru Redacția.ro.

Oana Lis: ”Am lucrat la începutul pandemiei, foarte mult și pro-bono”

Oana Lis, declaraţii şoc. "Viorel mi-a mâncat mie anii, iar eu, banii"

Oana Lis face terapie online cu clienții săi, de când a venit pandemia. La începutul acestei perioade negre a lucrat chiar și gratis  pentru românii care aveau nevoie de sprijin moral. Spune că oamenii reușesc să se detașeze de celebritatea sa și să o perceapă exact ca pe un psiholog.

”Am lucrat la începutul pandemiei, foarte mult și pro-bono și am lucrat cu români care aveau nevoie să simtă că cineva îi ascultă (…) Am început să am terapii online și mi se pare că și eu mă schimb cu fiecare client al meu și eu învăț de la clienții mei. La mine vin oameni care reușesc să treacă peste imaginea mea, Oana Lis, nu știu cum eram eu înainte, pentru că eu îmi asum lucrul ăsta. Vin oameni care rezonează cu felul meu de a fi, pun încredere ca mine ca psiholog și pe această cale le mulțumesc din suflet”, ne-a mai declarat Oana Lis.

Oana Lis: ”O ședință costă…”

Blondina se consideră un psiholog începător, iar pentru o ședință de terapie nu ia mai mult de 70 de lei. Dar, deși suma este una mică, momentan, Oana Lis se simte împlinită sufletește, deoarece face totul din plăcere.

”Este o meserie bănoasă dacă te angajezi într-un spital. Îmi doream să mă angajez undeva la stat, dar cu pandemia…m-a blocat lucrul ăsta. Salariile la stat sunt în jur de 6.000 de lei  (…) Eu am un preț foarte mic, adică la mine o ședință costă 70 de lei. În primul rând este și online, nu este același lucru cu a fi față-n față. La cabinet nu am avut decât doi clienți și apoi a început pandemia. Sunt psiholog începător, dar am experiența vieții și a lucrurilor pe care le-am trăit, asta o dată, și-n al doilea rând eu nu am credite, am casă, am mașină. Pentru mine banii ăștia…E o meserie,  e normal să fiu plătită. În același timp pentru mine e ceva de suflet. Eu neavând copii, fac ceva din plăcere”, ne-a explicat Oana Lis.

Oana Lis vrea să arate că se poate orice în viață, indiferent de vârstă. La 40 de ani, a absolvit în 2019 Facultatea de Psihologie, din cadrul Universității Hyperion din București.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: