Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Harra face previziuni teribile pentru România, în toamna anului 2023. Viitorul României poate avea de suferit

Carmen Harra face previziuni teribile pentru România, în toamna anului 2023. Viitorul României poate avea de suferit

România nu pare să aibă o perioadă prea bună, dacă ar fi să ne luăm după previziunile pe care Carmen Harra le-a făcut pentru țara noastră. Clarvăzătoarea a scos în evidență faptul că au apărut tot felul de modificări notabile atât din punct de vedere social, cât și din punct de vedere economic și climatic.

Țara noastră se află într-un moment de cotitură, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile pe care Carmen Harra le-a făcut recent. Se pare că oamenii vor avea din ce în ce mai mult de suferit din cauza unor decizii proaste, luate în urmă cu ceva timp. Iată ce are de spus clarvăzătoarea despre următoarele luni.

Ce previziuni face Carmen Harra pentru România

Problema principală care va lovi România este prezența protestelor și revoltelor în rândul cetățenilor. Aceștia sunt din ce în ce mai nemulțumiți de situația actuală, motiv pentru care simt nevoia să se revolte și să participe la tot felul de demonstrații. De asemenea, Carmen Harra susține că viața politică din România nu va mai fi la fel de liniștită, ba din contră, vor apărea schimbări drastice, dar pe o perioadă destul de lungă.

Nici clima nu va rămâne așa cum o știm noi acum. Se pare că din cauza schimbărilor atmosferice, clima va deveni din ce în ce mai instabilă. Astfel, clarvăzătoarea este de părere că vor apărea mai multe temperaturi extreme și fenomene meteorologice neașteptate.

„România e o țară care se regenerează, se va reintegra în anii următori. Sistemul juridic, politic, se clatină. Este ceva foarte temporar, sistemul este într-o stare de decimare. Situația românilor este tare tristă. Oamenii vor pune mai mult mâna în buzunar, unde nu prea mai e nimic. Cine are vicii, e deja pe calea pierzaniei. Nu trecem peste asta încă vreo zece ani. Durează până se reclădesc sistemele”, a precizat Carmen Harra.

Veste bune pentru România

Chiar dacă în următoarea perioadă țara noastră ar putea trece printr-o criză economică, iar cetățenii sunt sfătuiți să își investească acum banii puși de-o parte, Carmen Harra vine și cu vești mai bune. Aceasta susține că după o perioadă mai lungă, țara noastră se va bucura de o regenerare frumoasă și va putea să reintre în rândul „lumii”.

Evoluția este cuvântul preferat al clarvăzătoarei, tocmai de aceea aceasta susține că România este pe cale de a evolua din plin și de a se dezvolta. Deși procesul este unul lung și anevoios, la final, rezultatul va merita din plin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: