Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul României: „Intrăm într-o altă etapă de evoluție”

Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul României: „Intrăm într-o altă etapă de evoluție”

Carmen Harra, psiholog și terapeut în America, a discutat în cadrul unei emisiuni TV despre viitorul apropiat al României și despre cât de mult vom fi afectați de război, dar și de inflație.

Carmen Harra: „Intrăm într-o altă etapă de evoluție”

Cunoscutul psiholog și terapeut susține că experimentăm la ora actuală aceleași lucruri din punct de vedere al karmei pe care le-am mai experimentat în trecut:

„Omenirea, la ora actuală trece printr-un purgatoriu, o fază nu de involuție, ci de transformare care poată să țină până în anul 2033. Și abia de atunci intrăm într-o altă etapă de evoluție. Dar, haosul acesta prin care noi trecem este necesar pentru progrresul nostru spiritual. În final, pandemia ne învață lucruri esențiale ca să putem să evoluăm. Ne-am interiorizat, ne-am găsit pe noi, ne-am căutat alte resurse, am văzut cât suntem de puternici, că putem să trecem peste așa ceva. 

Războiul este tot o reflexie a stării de spirit și tot o lecție karmică, apropo de legile universale și de ce învățăm de la strămoșii noștri. Dacă stăm și ne uităm mai bine când a început Primul Război Mondial, Al Doilea Război Mondial și acest război, toate încep sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a 5-a, înseamnă moarte. Cum ne explicăm o coincidență atât de mare? Ni se arată ceva de la o forță divină să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat”, a spus aceasta.

Carmen Harra: „De ce se întâmplă în Europa și nu în America?”

Specialistă de fel, Carmen Harra a mai explicat faptul că aceeași pioni din primul și al doilea Război Mondial sunt prezenți și în războiul actual:

„Și le experimentăm până când le rezolvăm. Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război Mondial karmic, acest război nu s-ar fi întâmplat. De ce se întâmplă în Europa și nu în America? De ce nu se întâmplă în America de Sud? De ce nu se întâmplă în Australia? De ce se întâmplă cu aceiași pioni care au participat și în Primul și în al Doilea Război Mondial? Pentru că cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război și generează și posibilitatea și celui de-al treilea război mondial”, a explicat Carmen Harra.

Carmen Harra: „România nu o să intre în acest război”

Carmen Harra a explicat că în previziunile ei România nu o să intre în război, dar că suntem la un pas de locul unde se aruncă bombele și nu suntem departe nici de Cernobîl: 

„România nu o să intre în acest război, pentru că ea nu va fi afectată: Dar, nu e ușor să trăiești știind că la granița ta este război. Suntem doar la un pas de unde se aruncă bombe, nu suntem departe de Cernobîl, deci pericolul ca oamenii să sufere este uriaș”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni despre război

În urmă cu câteva săptămâni, Carmen Harra explica faptul că planurile lui Putin sunt mult mai mari decât ne-am putea noi da seama: 

„Putin a pregătit ofensiva militară de mult şi a aşteptat doar momentul politic să pornească acest atac care este mult mai complex decât ne imaginăm. Planurile lui sunt mult mai mari decât ne dăm seama. Partea proastă este că nu suntem pregătiţi. NATO nu este pregătit, America nu este pregătită. Nimeni nu a intervenit cum ar fi trebuit să intervină.”, a spus Carmen Harra.

„Putin nu este impresionat de sancţiunile economice, ba mai mult ameninţă cu un cyberatac cibernetic care de fapt se va declanşa. Pericolul foarte mare, însă, pe care nimeni nu îl discută şi nu îl ia în atenţie este că atunci când doi se bat, al treilea câştigă. Partea proastă este China la care nimeni nu se gândeşte, care vrea să îşi ia înapoi Taiwanul şi care poate profita de această situaţie atât de confuză.”, a avertizat aceasta, potrivit „Cancan.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: