Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Harra, previziune neagră! Ce se întâmplă cu Nelu Ploieșteanu, aflat în stare gravă la ATI: ”Să ne rugăm”

Carmen Harra, previziune neagră! Ce se întâmplă cu Nelu Ploieșteanu, aflat în stare gravă la ATI: ”Să ne rugăm”

UPDATE: Nelu Ploieșteanu a murit în această dimineață! Din păcate, artistul a pierdut lupta cu viața la 70 de ani, ca urmare a infectării cu COVID. Cu câteva zile înainte ca tragicul eveniment să aibă loc, Carmen Harra a făcut o previziune sumbră: aceea că lui Nelu Ploieșteanu îi e… în destin să se stingă la această vârstă.

Știre inițială:

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra face o previziune neagră, care dă fiori tuturor românilor! Ce se întâmplă cu îndrăgitul artist Nelu Ploieșteanu, aflat în continuare la ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19. Starea de sănătate a maestrului este, în continuare, critică.

Nelu Ploieșteanu se află internat, de mai multe zile, la Terapie Intensivă, unde a ajuns în stare foarte gravă, după ce s-a infectat cu COVID-19. Din primele informații, se știe că îndrăgitul artist a avut nevoie de oxigen, așa că a fost conectat la aparate. Totodată, despre plămânii îndrăgitului cântăreț se știe că au fost afectați într-o proporție de 70%.

Carmen Harra, previziune neagră despre Nelu Ploieșteanu

Celebra Carmen Harra a șocat pe toată lumea cu o previziune ce privire la marele artist.

Clarvăzătoarea s-a declarat reținută în ceea ce ar privi șansele de supraviețuire ale artistului de muzică lăutărească. Însă Carmen Harra a îndeamnat pe toți cei care îl apreciază pe cântăreț să se roage pentru el.

“Codificarea lui este 7. Câți ani are? 70. Din nou trece printr-o cumpănă foarte mare, putem doar să ne rugăm. Longevitatea lui nu bate de 70 și ceva de ani. În codul lui nu există energia să îl treacă de această vârstă. Sper că el să treacă peste această cumpănă, dar mă îndoiesc”, a fost previziunea neagră făcută de Carmen Harra.

Nelu Ploieșteanu, în stare gravă la ATI

Nelu Ploieșteanu duce luptă grea pentru viața sa. Starea de sănătate a artistului s-a agravat, după ce initial acesta a refuzat internarea în spital la momentul în care a suferit primele probleme respiratorii.

Nelu Ploieșteanu a plecat acasă pe semnătură, chiar dacă problemele au continuat să-l chinuie. Așa se face că marele artist a ajuns din nou pe mâna medicilor, fiind internat de urgență din pricina complicațiilor apărute.

Emoțiile sunt copleșitoare, în contextual în care, cu doar câteva zile în urmă, o altă mare artistă s-a stins din cauza unui stop cardio respirator, suprapus cu infecția cu Covid. Cornelia Catanga a murit la spital, la doar 63 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: