Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, previziuni cutremurătoare! Clarvăzătoarea avertizează: ”Va fi un alt cutremur mare”

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare! Clarvăzătoarea avertizează: ”Va fi un alt cutremur mare”

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare! Clarvăzătoarea avertizează: ”Va fi un alt cutremur mare”

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România, care se bucură de mare succes și în afara țării, mai ales în SUA, unde locuiește de ani buni. Previziunile sale sunt dintre cele mai interesante, iar de data aceasta a ales să vorbească despre cutremure, în contextul evenimentelor din ultima vreme.

Carmen Harra, traumatizată de cutremurul din 1977

Cutremurul din 1977 a lăsat traume mari în mintea și sufletul multora, după ravagiile pe care le-a făcut. Se pare că și Carmen Harra a fost marcată de acest eveniment, care a surprins-o pe când era doar un copil. Vedeta ascunde o traumă pe care puțină lume o știe și despre care a evitat să vorbească.

În contextul celor întâmplate la noi în țară și în Turcia, vedeta a precizat că s-a ales cu o teamă mare după dezastrul din 1977. Atunci a simțit, pentru prima dată, cum este să ai un atac de panică, pe care nu îl va uita niciodată. S-a ales cu traume mari, de care nu va scăpa niciodată.

„N-am să uit cât trăiesc. Venisem la București de la Cluj. Era seară. Voiam să mă culc. Am avut primul meu atac de panică, o senzație de sufocare. Am simțit că se întâmplă ceva. Am ieșit în pijamale și la cinci minute a început cutremurul”, a declarat Carmen Harra la Wownews.

După cutremur a devenit claustrofobă. De atunci nu mai poate merge cu liftul, nu se simte deloc comodă în mulțimi mari de oameni și stă mereu cu teama că ceva rău i se poate întâmpla.

Va avea loc un cutremur mare

Cât despre posibilitatea ca în România să aibă loc un cutremur uriaș în viitorul apropiat, asemănător celor care s-au produs în Turcia, clarvăzătoarea a ales să nu panicheze oamenii. Este optimistă și spune că, pentru moment și pe viitorul apropiat, nu avem niciun motiv să ne facem griji.

Totuși, spune că va avea loc, la un moment dat, un cutremur mult mai puternic chiar și decât cel din Turcia, dar în o altă parte a lumii. Nu a precizat o locație exactă, pe motiv că nu vrea să alarmeze pe nimeni. Probabil va reveni cu clarificări la momentul potrivit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: