Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre variola maimuței: „Altă nenorocire”

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre variola maimuței: „Altă nenorocire”

Carmen Harra, previziuni pentru 2023

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre variola maimuței. Celebra clarvăzătoare a făcut previziuni terifiante despre amploarea pe care variola maimuței o va lua, dar a oferit și noi previziuni în ceea ce privește evoluția războiului din Ucraina. Vedeta a făcut dezvăluiri șocante.

Carmen Harra, previziuni cutremurătoare despre variola maimuței: „Altă nenorocire”

Carmen Harra este o artistă celebră din România, însă darul ei divin de a face previziuni despre viitor i-a adus multă popularitate. Vedeta a făcut numeroase previziuni despre războiul din Ucraina, iar acum a vorbit despre amploara variolei maimuței. Carmen Harra a declarat că nu ar fi cazul ca virusul să ia proporțiile pe care le-a avut COVID-19.

„Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.Cum se termină unul apare altul pe sezoane așa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne țină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem și să ieșim din normalitate.Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie.”, a spus clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Carmen Harra, despre războiul din Ucraina

Celebra clarvăzătoare a vorbit și despre războiul din Ucraina. Carmen Harra a dezvăluit că pericolul unui război nuclear este absolut iminent. „Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra. La începutul anului, clarvăzătoarea a prezis un posibil conflict între Rusia și Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. De asemenea, Carmen Harra a făcut o serie de previziuni vizavi de Vladimir Putin.

„Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte. Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui. De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța.” a explicat Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: