Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra revine asupra previziunii despre divorțul lui Cătălin Măruță de Andra! Care este reacția fabuloasă a psihologului

Carmen Harra revine asupra previziunii despre divorțul lui Cătălin Măruță de Andra! Care este reacția fabuloasă a psihologului

După ce au apărut informații în spațiul public cum că Măruța ar divorța de Andra, potrivit previziunilor lui Carmen Harra, aceasta a reacționat. Psiholog și terapeut în America, aceasta a spus, în timpul unei emisiuni de televiziune, că Andra și Cătălin Măruță vor divorța. Și nu oricum. Relația lor se va termina într-un dezastru, spunea Carmen Harra. 

Carmen Harra revine asupra previziunii despre divorțul lui Cătălin Măruță de Andra! Care este reacția fabuloasă a psihologului

Ulterior, presa mondenă din România a scris despre acea declarație. Carmen Harra, însă, revine asupra subiectului pentru a lămuri situația. ”Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă. Poți avea un divorț în codul vieții dar nu înseamnă că se va întâmplă.

Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami. Când eu eram pe toate posturile de televiziune și radio în România, Andra și Măruță nu se născuseră încă, așa că nu apreciez comentariile nejustificate. Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire.

Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a precizat Carmen Harra, pe pagina sa de Facebook.

Ce a spus Carmen Harra despre divorțul Andrei de Cătălin Măruță

Ce spunea Carmen Harra despre cuplul Andra-Măruță. Într-o emisiune TV, aceasta făcuse mai multe previziuni, chiar și despre viitorul lor. „Andra şi Măruţă sunt, pentru mine, un cuplu senzaţional. Măruţă m-a adus pe mine din America, în România, după 17 ani în care nu am mai fost şi sunt foarte recunoscătoare. Eu am calculat codurile lor fără să îmi dau seama într-o emisiune în direct, la Măruţă. El mi-a dat data lui de naştere şi cea a Andrei, în 2008, nici nu ştiu dacă erau căsătoriţi la acea vreme.

Atât ştiu că i-am spus, că se va căsători, va avea o fată şi un băiat, dar există şi pericolul unui divorţ generat de ea, şi nu de el. În mod simbolic, după 13 ani de căsătorie, pierde acest inel de logodnă. Ei sunt doi oameni a căror relaţie poate să fie extraordinară, dar se poate termina într-un dezastru.

El şi-a calculat această căsătorie, a ştiut exact, a proiectat în timp cum o să fie căsătoria cu Andra. Nu zice nimeni că nu au fost atraşi, că nu s-au iubit, că nu a existat o forţă magnetică între ei, dar el a gândit foarte bine această căsătorie şi a văzut o fată superbă, ambiţioasă şi a ştiut exact unde se duce. În general, oamenii nu planifică, se aruncă orbeşte într-o căsătorie şi pe urmă suferă consecinţele. Ei nu sunt suflete pereche şi nu este nici relaţie karmică, este foarte interesant”, a explicat Carmen Harra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: