Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Harra, previziuni despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ea ține foarte mult la bani..”

Carmen Harra, previziuni despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Ea ține foarte mult la bani..”

Situația dificilă dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ține o țară întreagă cu sufletul la gură, după ce zvonurile despre divorț s-au dovedit a fi reale. Chiar și celebritățile din lumea mondenă au fost surprinse de cele întâmplate, printre care se numără și Carmen Harra. Celebrul parapsihologin din SUA prevede o perioadă prosperă pentru impresara de fotbal, care se pare chiar că își va găsi un nou partener de viață.

Ultimele luni au marcat o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional pentru Anamaria Prodan, care a fost pusă de soțul său într-o situație în care nimeni nu ar fi crezut că se va afla vreodată. Vedeta a ținut mereu la imaginea familiei sale, pe care a prețuit-o mai presus de orice și pe care a apărat-o indiferent de circumstanțe, dar iată că Laurențiu Reghecampf i-a dat o lovitură peste care va reuși să treacă cu greu. Antrenorul este implicat într-o relație cu altă femeie, intenționează să divorțeze, așa că ea trebuie să fie puternică pentru copiii săi.

În tot acest timp, impresara de fotbal a ales să fie o figură foarte modestă și să nu se implice într-un scandal cu cel care îi este încă soț. Deși rănită, a rămas aceeași persoană demnă și puternică, mândră de familia sa și de bărbatul pe care l-a avut alături timp de 13 ani. Chiar dacă Laurențiu Reghecampf a greșit, soția sa l-a iertat și alege să-l apere și să-l susțină în continuare. Nu puțini sunt cei care-l judecă pentru cele întâmplate, mai ales că iubita sa, Corina, a anunțat că vor deveni părinți.

Anamaria Prodan își va găsi un iubit mai tânăr

Carmen Harra a fost emoționată de cele întâmplate, așa că a simțit nevoia să-și exprime părerea în ceea ce privește legătura celor doi soți. A prevăzut o perioadă foarte bună pentru Anamaria Prodan, care nu doar că va depăși această situație, dar se pare că se va implica și într-o nouă relație amoroasă cu un bărbat mai tânăr. Din păcate, legătura lor nu va fi oficializată și nu vor avea copii, însă toate acestea se datorează faptului că impresara va dori să își păstreze averea intactă.

„Numerologia arată că Anamaria vrea să își refacă viața, își va găsi un partener mai tânăr, dar cel mai probabil nu va mai face pasul spre căsătorie pentru a-și securiza averea. Ea ține foarte mult la bani. Și, tot conform codului ei divin, nu va mai avea alți copii. Este devastată de această despărțire, dar se străduiește să salveze aparențele și este o femeie puternică, va depăși cu bine situația.”, a declarat parapsihologul pentru impact.ro.

Laurențiu Reghecampf și Corina vor avea o fetiță

Cât despre Laurențiu Reghecampf, se pare că este predispus să facă aceleași greșeli din trecut. Relația lui cu Corina va evolua, vor fi părinții unei fetițe minunate, toate acestea datorându-se destinului pe care nu l-a împlinit lângă prima sa soție.

„Karma este o repetiție, conceptul karmei înseamnă subconștientul reactiv, care interacționează pe aceleași elemente care s-au creat deja. Iar fetița pe care Reghe urmează să o aibă cu actuala iubită (Corina – n.r.) este reîncarnarea fetiței pe care Reghe a pierdut-o la primul mariaj (Ana Lisa Cristina – n.r.)”, a mai spus Carmen Harra pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: