Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Iohannis nu are stil! Ținutele Primei Doamne, desființate de un designer celebru: «Are o problemă cu lungimea fustelor»

Carmen Iohannis nu are stil! Ținutele Primei Doamne, desființate de un designer celebru: «Are o problemă cu lungimea fustelor»

GALERIE FOTO (3) tinute carmen iohannis

Carmen Iohannis a devenit ținta reproșurilor unui stilist din cauza ținutelor pe care le poartă la evenimentele oficiale. Stephan Pelger nu este primul care comentează negativ ținutele soției lui Klaus Iohannis. În trecut, și Cătălin Botezatu a avut de spus cuvinte fără filtru la adresa stilului adoptat de către Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis, criticată pentru alegerile vestimentare

Stephan Pelger este un stilist alături de care Carmen Iohannis a colaborat în trecut. Stephan este de părere că soția lui Klaus Iohannis are o problemă vestimentară pe care trebuie să o rezolve urgent! Mai exact, Carmen alege rochii și fuste prea scurte. Stephan a povestit că Prima Doamnă făcea modificări asupra ținutelor, fără să țină cont de opinia lui, lucru care îl deranja destul de mult.

stephan pelger
Stephan Pelger a colaborat în trecut cu prima doamnă a României

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, au fost cuvintele lui Stephan Pelger.

Cătălin Botezatu a criticat ținuta pe care Carmen Iohannis a purtat-o la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

În trecut, și Cătălin Botezatu a criticat alegerile vestimentare ale lui Carmen Iohannis, însă a ținut să precizeze că nu este vina acesteia pentru dezastrele vestimentare, ci ale stiliștilor care o consiliază.

Carmen Iohannis a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a alături de Klaus Iohannis și a purtat o rochie care nu a fost pe placul lui Cătălin Botezatu.

carmen iohannis
Cătălin Botezatu a criticat ținutele purtate de către Carmen Iohannis la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

„Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungimea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil!”, fusese opinia lui Cătălin Botezatu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: