Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis, o nouă apariţie în America! Ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden a captat atenția tuturor

Carmen Iohannis, o nouă apariţie în America! Ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden a captat atenția tuturor

GALERIE FOTO (2)

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a fost în centrul atenției la o recentă întâlnire cu Jill Biden la Casa Albă din Washington. Aceasta l-a însoțit pe Klaus Iohannis în vizita de lucru de la Casa Albă. Imaginile surprinse la acest eveniment au stârnit comentarii și dezbateri intense pe rețelele de socializare, cu privire la ținuta și aspectul său. Iată detaliile!

Carmen Iohannis, o nouă apariţie în America

Pentru această ocazie importantă, Carmen Iohannis a optat pentru un compleu elegant, care a atras aprecierea multora. Este remarcabil faptul că și-a acoperit genunchii, o alegere rar întâlnită în aparițiile publice. Mesajul postat pe Facebook alături de fotografiile de la întâlnirea cu Jill Biden a subliniat bucuria revederii cu Prima Doamnă a Statelor Unite.

Sursa foto: Facebook

Ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden a captat atenția tuturor

Cu toate acestea, apariția sa nu a fost lipsită de critici. Unii utilizatori au remarcat faptul că fusta ar fi trebuit să fie puțin mai lungă, deoarece, atunci când s-a așezat pe scaun, a fost nevoită să își acopere genunchii cu mâinile.

„Wooow! De data asta are o ținută foarte elegantă și rafinată,

Așa, da!, În ultima vreme se îmbracă foarte bine. Sigur i se datorează doamnei Eli Laslău,

Felicitări,

Faptul că nu a intrat în bârfa presei înseamnă că este cu adevărat… o Doamnă,

Mult respect și admirație!”, potrivit comentariilor din mediul online. 

De asemenea, părul său a fost subiectul unor comentarii negative, unii considerând că ar fi trebuit să acorde mai multă atenție coafurii sale.

„Dar părul ăla…”, a fost o altă reacție pe Facebook.

Cu toate acestea, majoritatea comentariilor au fost pozitive, lăudând alegerea vestimentară elegantă și rafinată a Primei Doamne a României. Mulți au apreciat că s-a abținut de la implicarea în bârfa presei și au remarcat evoluția sa în materie de stil vestimentar.

Astfel, apariția lui Carmen Iohannis la întâlnirea cu Jill Biden a stârnit reacții amestecate, însă compleul elegant purtat a fost în mod unanim apreciat, demonstrând încă o dată că este o prezență remarcabilă în peisajul politic și social al României.

Ce salariu are Carmen Iohannis în calitate de profesoară

Potrivit declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis, veniturile medii lunare ale lui Carmen Iohannis sunt de aproximativ 3.440 de lei. Acestea provin din activitatea sa ca profesoară de limba engleză. Cu toate acestea, acesta nu este singurul său flux de venituri. Carmen Iohannis se implică și în închirierea unor proprietăți, ceea ce i-a adus venituri suplimentare în valoare de 44.389 de lei în anul 2022. Pe parcursul ultimilor patru ani, Carmen Iohannis a fost activă în calitate de cadru didactic la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu.

Cât costă rochiile pe care Carmen Iohannis le poartă la evenimentele oficiale

Carmen Iohannis are o preferință pentru ținutele în culori aprinse și tinerești. La cea mai recentă vizită oficială la Tokyo, prima doamnă a ales să poarte o rochie într-o nuanță care reprezintă Japonia – rozul, asociat cu florile de cireș, floarea națională a acestei țări. Cât despre prețurile rochiilor purtate de Carmen Iohannis, acestea variază între 900 și 4.000 de lei conform Andreei Tincu, designerul personal al primei doamne Carmen Iohannis.

„Probabil este prețul pe care îl au cam toți designerii români pe piața noastră. Rochile se returnează. O parte au fost donate în scop caritabil chiar. Avem o fundație în Iași cu care lucrăm, dar sunt și persoane care vin și cumpără rochiile respective”, a explicat Andreea Tincu în 2023.

Cum arată declarațiile de avere ale familei Iohannis

Ultima declarație de avere completată de Klaus Iohannis datează din iunie 2021. În acest document este menționat un apartament suplimentar în Sibiu, obținut prin moștenire. Klaus Iohannis declară de asemenea că deține același cont bancar din anul 1999, în care figurează suma de 201.000 de lei. Veniturile președintelui, conform celei mai recente declarații, sunt următoarele:

  • 178.391 de lei obținuți ca președinte, adică aproximativ 14.865 de lei lunar
  • 29.784 de lei din drepturi de proprietate intelectuală
  • 28.799 de lei din închirierea unui imobil

Pe de altă parte, veniturile soției sale, Carmen Iohannis, sunt mult mai modeste, după cum am menționat anterior. Ea raportează venituri anuale de 44.816 lei ca profesoară, la care se adaugă suma de 28.799 de lei din închirierea unui imobil.

 

Sursa foto: Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: