Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis, pusă la zid după ce le-a urat românilor „La mulți ani!”. Prima doamnă a avut un șoc

Carmen Iohannis, pusă la zid după ce le-a urat românilor „La mulți ani!”. Prima doamnă a avut un șoc

În preajma sărbătorii de Revelion, Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a continuat tradiția de a transmite românilor gânduri bune pentru noul an. Așa cum obișnuiește în fiecare an, ea a ales platformele sociale pentru a le adresa concetățenilor săi urări de bucurie, sănătate și lumina speranței pentru anul 2024.

Cu toate acestea, mesajul său nu a fost primit cu aceeași entuziasmare din partea tuturor, stârnind reacții atât pozitive, cât și negative pe mediile online.

Carmen Iohannis, pusă la zid chiar de Revelion

Carmen Iohannis a fost salutată de mulți români pentru urările sale calde și optimiste. Utilizatorii internetului au îndreptat emoții pozitive către soția președintelui, exprimându-și dorința ca ea să se bucure de sănătate și fericire în noul an. Cu toate acestea, în ciuda intențiilor bune ale mesajului său, unele reacții negative au fost aduse la lumină.

„Să întâmpinăm Anul Nou cu bucurie, sănătate și lumina speranței! La mulți ani!”, este mesajul publicat de Carmen Iohannis pe Facebook, în ultima zi a anului 2023.

În mediul virtual, printre cuvintele de încurajare și apreciere, au apărut și comentarii critice, la care Carmen Iohannis, probabil, nu se aștepta. Aceste opinii nefavorabile au subliniat diverse aspecte, de la critici la adresa administrației prezidențiale până la chestiuni legate de politica națională.

„Speranță în ce? A avut grijă soțul dumitale de toate speranțele noastre. La mulți ani!”/ „Pentru tine, nu pentru noi”/ „Măcar de sărbători, că-n rest e vai steaua noastră de români…”/ „La mulți ani fericiți pe alte meleaguri pentru 2024!”/ „Vrem să știm cât am plătit pe vacanțele dvs. în 2023. Dăm un ban, dar trebuie să primim o dovadă, un bon, o chitanță, ceva… Așa e normal, nu?”, sunt câteva dintre textele negative ale românilor.

Klaus Iohannis, mesaj încurajator pentru români

Pe de altă parte, și președintele Klaus Iohannis și-a exprimat gândurile cu ocazia Anului Nou, într-un mesaj adresat națiunii pe 31 decembrie 2023. În discursul său, el a adus în prim-plan momentele sensibile pe care românii le-au traversat în ultima perioadă, menționând războiul de la graniță și incertitudinile economice, printre altele.

Cu privire la aspectul securității, șeful statului a subliniat faptul că, ca membri NATO, avem garanții solide de protecție împotriva oricărei amenințări potențiale. Această asigurare a fost menită să aducă liniște cetățenilor, oferindu-le încredere în stabilitatea țării. Totodată, președintele a adus în discuție faptul că anul 2024 va fi marcat de evenimente electorale semnificative, subliniind importanța participării cetățenilor la toate etapele acestui proces democratic.

Cu o perspectivă orientată către viitor, Klaus Iohannis a încurajat toți cetățenii să își exercite dreptul de vot în alegerile care vor avea loc în cursul anului, subliniind că aceste opțiuni vor influența destinul țării. A transmis ideea că implicarea activă în procesul electoral este esențială pentru construirea unei societăți democratice și pentru modelarea viitorului țării.

„Să întâmpinăm, așadar, anul 2024 cu speranță și cu convingerea că împreună putem depăși orice obstacol. În acest spirit al unității și al solidarității, vă urez tuturor un An Nou cu sănătate, plin de bucurii și împliniri!”, a conchis Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: