Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Iohannis s-a afișat cu bijuterii de peste 12.000 de euro. Imaginile cu ea au stârnit controverse în online

Carmen Iohannis s-a afișat cu bijuterii de peste 12.000 de euro. Imaginile cu ea au stârnit controverse în online

GALERIE FOTO (4) Carmen Iohannis s-a afișat cu bijuterii de peste 12.000 de euro. Imaginile cu ea au stârnit controverse în online

Carmen Iohannis s-a afișat cu bijuterii care ar valora peste 12.000 de euro. Iată imaginile cu soția președintelui României care au stârnit controverse în mediul online.

Carmen Iohannis s-a afișat cu bijuterii de peste 12.000 de euro

Controversă după o postare online a unui brand românesc de bijuterii, în care Carmen Iohannis apare purtând un colier și un inel din aur alb, cu diamante, de la respectiva firmă. Soția lui Klaus Iohannis s-a afişat îmbrăcată în roz pudrat, la braţul soțului, la un eveniment din Germania, purtând bijuterii în valoare de 12.000 de euro, potrivit Spotmedia.ro.

Foto: Instagram/malvenskyofficial

Alături de trei fotografii cu Carmen Iohannis, compania de bijuterii a postat în mediul online şi un mesaj promoțional, în limba engleză.

„Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, a ales să își completeze ținuta elegantă cu o selecție excepțională de bijuterii din colecția Malvensky Grace Diamonds. Suntem mândri să creăm piese atemporale care onorează și celebrează frumusețea și individualitatea unică a celor care le poartă”, se arată pe paginile din mediul online ale brandului românesc de bijuterii.

Carmen Iohannis a luat parte împreună cu Klaus Iohannis la ceremonia de sâmbătă din Germania, unde președintelui i s-a decernat Premiul Civic German, conferit de Fundația Civică Bad Harzburg.

Pe Facebook, în urma apariției acestor poze cu Carmen Iohannis, mai mulți români au lăsat mesaje prin care își arată nemulțumirea.

„Așa da! Doar nu va purta bijuterii de sărăntoci! Profesoara negrevistă ne arată de ce nu a fost nevoie să fie în grevă”, a comentat o altă persoană pe Facebook.

„Ce viață! Să alegi să fii prima doamnă doar când e de vizitat piramidele sau când e de vreo reclamă la bijuterii. Doamne ferește de vreo susținere a unei cauze sociale”, a scris o persoană într-un comentariu.

Este posibil ca brandul Malvensky să-i fi pus la dispoziție gratuit lui Carmen Iohannis bijuteriile, pentru a-și promova oferta comercială în acest fel, însă nu e clar la acest moment dacă e sau nu așa, potrivit Spotmedia.ro. În cea mai recentă declarație de avere a preşedintelui Iohannis nu sunt trecute aceste bijuterii purtate de Carmen Iohannis la evenimentul din Germania, însă apar salariile celor doi. Puteți găsi informații în acest material Redacția.ro, despre cât câștigă amândoi soții Iohannis și despre averea pe care o au.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: