Redactia.ro
Home » Știri » Ce salariu are Carmen Iohannis ca profesoară. Răspunsul se află în declarația de avere

Ce salariu are Carmen Iohannis ca profesoară. Răspunsul se află în declarația de avere

carmen iohannis

Carmen Iohannis este profesoară de limba engleză la una dintre școlile din Sibiu. Cu toate că activează în domeniul educației, ea a refuzat să participe la grevă, ceea ce a generat controverse și a stârnit curiozitatea oamenilor cu privire la salariul ei. Veniturile soției președintelui țării se ridică la 41.283 de lei, însă doar o parte dintre acestea sunt obținute datorită profesiei pe care o practică.

Ce salariu are Carmen Iohannis în calitate de profesoară

Conform declarației de avere a președintelui Klaus Iohannis, aflăm că salariul mediu lunar al Carmen Iohannis este de 3.440 de lei. Cu toate acestea, aceasta nu este singura sursă de venit pentru ea. Carmen Iohannis se implică și în închirierea unor proprietăți, activitate care i-a adus venituri în valoare de 44.389 de lei în anul 2022.

De-a lungul ultimilor patru ani, Carmen Iohannis a fost profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Chiar dacă este cadru didactic, ea a refuzat să participe la greva cadrelor didactice nemulțumite de salariile pe care le încasează. Carmen Iohannis nu a participat la protestul din Piața Victoriei. În schimb, ea a mobilizat un număr mare de elevi să participe la vizita președintelui Iohannis și a omologului său german, Frank-Walter Steinmeier, la Sibiu, pe 25 mai.

Klaus Iohannis a transmis un mesaj dur profesorilor care refuză să se întoarcă la catedră

Klaus Iohannis manifestă indignare față de faptul că profesorii nu s-au întors în sălile de clasă. Șeful statului a subliniat că Guvernul a satisfăcut toate solicitările sindicatelor și că acestea au fost documentate în scris. Președintele țării consideră că greva desfășurată de personalul didactic și nedidactic a durat mai mult decât ar fi fost necesar, în ciuda faptului că profesorilor li s-a acordat tot ceea ce au cerut.

Iohannis este revoltat de faptul că profesorii pun bețe în roată elevilor și-i împiedică, prin decizia lor de a face grevă, să susțină niște examene atât de important pentru viitorul lor.

Șeful statului atrage atenția asupra întregii generații de elevi care așteaptă să susțină Bacalaureatul și să se pregătească pentru facultate. Președintele țării consideră că profesorii afectează planurile elevilor, în ciuda faptului că Guvernul și-a respectat promisiunile privind măririle salariale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: