Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Șerban a recunoscut! Câți bani a investit artista în intervențiile cosmetice

Carmen Șerban a recunoscut! Câți bani a investit artista în intervențiile cosmetice

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta este asumată, iar acum a recunoscut că are intervenții estetice, ba mai mult a dezvăluit și costul acestora. Nu mulți și-ar permite acest lux.

Câți bani a investit artista în intervențiile cosmetice

Carmen Șerban a rupt tăcerea! Vedeta a recunoscut intervențiile estetice pe care le are. Cântăreața a făcut public și tariful intervențiilor pe care le are. Carmen Șerban a mărturisit că a apelat la serviciile medicului estetician, pentru a-și corecta câteva imperfecțiuni care o complexau. Totul a început de la o deviație de sept. Mai apoi artista a ales să pluseze și să își facă și un lifting.

Am făcut un lifting facial ca aveam pomeții lăsati din cauza vârstei, a kilogramelor, etc si o micșorare de sâni. Pot spune ca nu am avut asa sâni nici la 20 de ani, sunt foarte mulțumită. Nu as mai schimba nimic la mine, mi-am facut tot ce am dorit și consider ca arat destul de bine.”, a mărturisit Carmen Șerban în cadrul unei emisiuni televizate.

Carmen Șerban se va muta în Londra

Carmen Șerban doar ce și-a vândut o proprietate de lux din țară și a dezvăluit că își dorește să cumpere o casă în Anglia. Vedeta a mai povestit că a obținut un permis de ședere acolo. Carmen a lămurit faptul că nu se va muta definitiv la Londra, ci va sta o bună perioadă de timp, dar mereu se va întoarce acasă în România.

Eu de curând am primit și drept de ședere permanent în Anglia, deci lucrurile merg într-o direcție bună, numai că procedurile se fac în termenii lor și nu e atât de rapid. Și dacă cumpăr în Anglia, nu înseamnă că o să stau acolo definitiv. O să stau în România și o să mai merg și acolo, aici am familia, prietenii. Eu am evenimente în toată lumea, deci pot să plec oriunde să cânt. Nu renunț la meseria mea, mergem înainte de oriunde aș fi. Nu am o meserie de lucrat în fabrică, pot să cânt oriunde, pot pleca spre cântări din orice locație”, a mai adăugat cântăreața noastră.„, a povestit Carmen Șerban.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: