Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Șerban a trecut printr-un moment de cumpănă. Cum a reușit să treacă peste: „Aș fi fost de mult la trei metri sub pământ”

Carmen Șerban a trecut printr-un moment de cumpănă. Cum a reușit să treacă peste: „Aș fi fost de mult la trei metri sub pământ”

Carmen Șerban a trecut printr-un moment de cumpănă

Carmen Șerban a trecut printr-un moment de cumpănă. Artista s-a confruntat cu una dintre cele mai mari probleme întâmpinate de artiști. Carmen Șerban a rămas fără voce, după ce a avut foarte petreceri în 2021 și a trecut prin momente dificile.

Carmen Șerban a trecut printr-un moment de cumpănă. Cum a reușit să treacă peste: „Aș fi fost de mult la trei metri sub pământ”

Carmen Șerban este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere. Artista s-a confruntat cu o problema majoră. Cântăreața de muzică de petrecere a fost solicitată la sfârșitul lui 2021, iar la un moment dat a rămas fără voce. Artista a crezut că nu-și va mai putea onora prezența la spectacolele pe care le avea de sărbători. Vedeta s-a ales cu o răceală în condițiile în care urma să susțină un spectacol de Revelion, în Spania, la o comunitate de români de acolo.

Carmen a apelat la medici pentru a-și drege vocea, dar și la ajutorul preotului. Vedeta a făcut declarații inedite pentru mulți, spunând că problemele sale cu vocea ar fi fost cauzate de niște energii negative pe care le-a primit. Carmen Șerban a spus că a răcit pe avionul care o aducea din Londra spre București și că s-a temut foarte mult pentru viața ei și mai ales că nu va mai putea cânta la Madrid, unde era programată pentru seara de Revelion. „Am cântat de Crăciun la Londra, în fața a aproape 500 de oameni. Am răcit cred că pe avion. Îmi erau înghețați genunchii. Mi-am pierdut vocea. Nu mai puteam să spun bună ziua. Nu am făcut Covid, că mi-am făcut test PCR”, a spus Carmen Șerban la Antena 1.

Carmen a început să ia vitamine, crezând că se va face bine, dar nu și-a revenit, motiv pentru care a stat de vorbă cu doctorii. De asemenea, dar a ținut cont și de sfatul părintelui care o consiliază în momentele dificile. „Mi-a dat prin cap că ceva nu e în regulă. Am stat de vorbă și un doctor. Am început să fac rugăciuni și spre seară mi-am dres vocea. Am sunat duhovnicul din România. Am vorbit și cu un practician în medicina complementară”, a spus muziciana din Banat.

Carmen susține că Dumnezeu a ajutat-o să-și recapete vocea. Aveam un foarte mare dereglaj energetic, de la oameni. Preotul meu a făcut multe dezlegări. A citit molitvele, alea-alea, și apoi mi-a revenit vocea, pe la 1-2 ziua. Dacă nu ar fi fost Dumnezeu, aș fi fost de mult la trei metri sub pământ”, a mai zis Carmen Șerban.

De ce nu se căsătorește Carmen Șerban

Carmen Șerban are o relație de patru ani cu partenerul său, dar a mărturisit că nu-și dorește să se căsătorească. Motivul acestei decizii consideră că în ziua de astăzi relațiile nu mai sunt de lungă durată nu ar mai fi rău pentru ea să se afișeze, după care să anunțe că a divorțat.

Nu-mi doresc să fac asta pentru că nu sunt de lungă durată. Și ce fac, vin și îi prezint și după aia ne despărțim? Fiecare femeie își dorește să ajungă la altar cu cine trebuie. Sufletul pereche este greu de găsit atunci când ești artist.”, a spus ea la Antena Stars!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: