Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase a dezvăluit care a fost cel mai mare regret al ei după moartea soțului. „Nu am mai avut timp”

Carmen Tănase a dezvăluit care a fost cel mai mare regret al ei după moartea soțului. „Nu am mai avut timp”

Carmen Tănase a rămas o femeie singură în anul 2000, atunci când soțul ei a murit. Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon și au împreună un băiat pe nume Tudor, care i-a călcat pe urme mamei sale și a întrat în lumea filmelor fiind un foarte bun regizor.

Care este cel mai mare regret al actriței Carmen Tănase

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. După terminarea unui proiect de suflet , un serial al Ruxandrei Ion, a decis că își dorește să ia o pauză de la aparițiile pe sticlă și să se focuseze mai mult pe ea.

Actrița a acordat un interviu în care a vorbit despre viața ei și care a fost cel mai mare regret.

„Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutam foarte mult, ne completam în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l ”tată”. Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani. La început nu am vrut să mă căsătoresc, să ne lege un act, numai că au intervenit nişte chestii tehnice. Dacă nu aveam buletin, nu puteam să mă mut în Bucureşti. În drum spre ofiţerul stării civile i-am spus că s-ar putea să spun nu. L-am ţinut în şah până acolo.„, a povestit Carmen Tănase despre relația cu soțul ei.

Carmen Tănase a dezvăluit că soțul ei era o persoana foarte credincioasă și că mereu și-a dorit ca cei doi să facă o cununie religioasă, dar spre finalul vieții lor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat din păcate deoarece acesta a fost răpus de cancer.

El era credincios şi a vrut să ne cununăm religios. Nu am făcut-o atunci când ne-am căsătorit, am vrut să o facem la finalul vieţii lui, dar nu am mai avut timp. Regret enorm. De-aia fiecare lucru trebuie făcut la timpul lui, ca să nu regreţi după aia. Din păcate, am ştiut de la început, dar am crezut că există minuni. Exagera mult cu ţigările şi am început să găsesc pe sub pat hârtiuţe cu sânge. El, într-un fel, a ştiut de la început. S-a dus la doctor şi, după rezultat, a trecut pe lângă mine, a intrat în cameră şi nu a mai ieşit câteva ore. A venit apoi la mine şi mi-a spus: ”Uite, eu am cancer.„, a mai spus Carmen Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: