Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Tănase, declarații șocante despre restricții! ”Dacă îi pui unui câine cârpă aia pe gură, dă cu laba până și-o dă jos”

Carmen Tănase, declarații șocante despre restricții! ”Dacă îi pui unui câine cârpă aia pe gură, dă cu laba până și-o dă jos”

Carmen Tănase, declarații șocante despre restricții! ”Dacă îi pui unui câine cârpă aia pe gură, dă cu laba până și-o dă jos”

Carmen Tănase a făcut noi declarații despre restricțiile impuse de autorități împotriva coronavirusului. Actrița critică dur decizia guvernului. 

Carmen Tănase, declarații șocante despre restricții

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. Faptul că a fost și este o personalitate vocală, a făcut ca în ultimul timp să-și spună părerea despre ce se întâmplă în această perioadă în lume, mai exact despre ce este vorba cu această pandemie.

Pe lângă declarațiile conspiraționiste pe care le-a spus în trecut, acum, actrița a venit cu noi declarații despre restricțiile impuse de autoritățile statului, despre regulile pe care acestea continuă să le menţină la un an de la pandemie, atât pentru înmormântarea persoanelor decedate de COVID-19, dar nu numai.

Carmen Tănase s-a declarat revoltată pentru că oamenii din ziua de azi nu mai au instinct şi se supun oricăror reguli impuse. Mulți ne dăm viteji pe reţelele de socializare şi când trebuie să ne apărăm drepturile ne pierdem motivaţia şi scopul.

”Nu știu dacă mai pot să cred, eu despre mine, că mai fac parte din specia asta, așa am ajuns să cred. Nu mai îmi face niciun fel de oanoare să mai fac parte din această specie. Nu înțeleg unde este instinctul omului de autoapărare. Animalul are. Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și-o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat actriţa Carmen Tănase.

Mai mult, actrița consideră că nu mai putem să oferim un exemplu copiilor noștri și că nu le vom mai putea spune acestora că am făcut schimbări pentru ei, fiindcă oamenii din ziua de azi nu pot să se impună unor restricții.

”Ce îi spui copilului dumitale că ai făcut ca el să aibă o viață mai bună. Despre asta este vorba! Şi ce îi spui copilului dumitale, ce ai făcut dumneta pentru ca viața lui să fie una normală, nu extraordinară, normală. Sunt sărac, nu contează dar sunt liber! Ce ai făcut pentru copilul tău?

Îți place să te uiți în ochii copilului tău când îl va crește mare și când îți va spune: bă tată, tu ce ai făcut? Ai stat ca o momâie sau ca un fătălău, vorba doamnei Budeanu, și nu ai făcut nimic? Dacă așa vor oamenii, așa să fie! Nu mai este nimeni vinovat! Gata s-a terminat cu vina. Poate să fie e și un crocodil la conducere, dacă noi acceptăm atunci să fie și să ne mănânce pe toți”, a conchis actriţa Carmen Tănase.

Carmen Tănase nu crede în pericolul COVID

Carmen Tănase este de părere că tot ceea ce se întâmplă în acest moment în România, și nu numai, este un plan bine pus la punct, ce vizează copii. Potrivit acesteia, tinerii își vor forma personalitatea într-un mod total diferit față de generațiile anterioare.

“Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută”, a spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: