Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Tănase nu crede în pericolul COVID: „Refuz să-mi fie teamă”

Carmen Tănase nu crede în pericolul COVID: „Refuz să-mi fie teamă”

Carmen Tanase, despre coronavirus

Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România a vorbit la Sinteza Zilei despre epidemia de coronavirus și despre efectele acesteia asupra copiilor. Conform acesteia, situația generată de acest virus pare un plan bine pus la punct, iar ținta sunt copiii.

Carmen Tănase nu crede în pericolul COVID: „Refuz să-mi fie teamă”

Carmen Tănase a fost invitată în emisiunea moderată de Mihai Gâdea, Sinteza Zilei unde a vorbit despre situația generată de pandemia de coronavirus.

Actrița este de părere că tot ceea ce se întâmplă în acest moment în România, și nu numai, este un plan bine pus la punct, ce vizează copii. Potrivit acesteia, tinerii își vor forma personalitatea într-un mod total diferit față de generațiile anterioare.

Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută, a spus actrița.

Părerea actriței despre coronavirus

Printre altele, Carmen Tănase a menționat la jumătatea lunii iunie în aceeași emisiune că noul coronavirus chinezesc exhistă, doar că în spatele acestuia există un test pentru ceva mult mai grav.

Miercuri seara, marea actriță a avut un schimb de replici ușor acide cu Mihai Gâdea, mărturisindu-i prezentatorului ceea ce o deranjează la el. Totodată, actriței îi este teamă pentru viitorul copiilor, tinerilor care vor avea de înfruntat vremuri dificile.

Noi avem puncte de reper, noi avem pe ce să ne bazăm, avem un trecut. Am trecut și noi prin dictatură, am trecut prin comunism, prin probleme, prin lipsuri, apoi a venit această libertate, pe care fiecare a înțeles-o cum a vrut, dar am trăit„, a mai spus Carmen Tanase.

În cadrul aceleași ediții, îndrăgita actriță a menționat că a fost amenințată de mai multe persoane după ce și-a exprimat părerea despre coronavirus.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini