Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cum arată casa actriței Carmen Tănase? Vedeta are o adevărată grădină ZOO

Cum arată casa actriței Carmen Tănase? Vedeta are o adevărată grădină ZOO

GALERIE FOTO (16)

O știm cu toții grație serialelor de succes, difuzate pe postul de televiziune ACASĂ TV, dar și grație pieselor de teatru din marile teatre românești. Ceea ce nu știu mulți despre îndrăgita actriță este că, acasă, are o adevărată grădină zoologică. O iubitoare a animalelor, Carmen Tănase a adunat zeci de pisici și căței sub acoperișul său.

Carmen Tănase, o casă plină de pisici și căței

Nu de puține ori, Carmen Tănase a făcut apel către iubitorii de animale să contribuie la salvarea lor de pe străzi. La rândul ei, actrița a ajutat la salvarea a zeci ori chiar sute de patrupede. Contul ei de Facebook stă mărturie acestui lucru, actrița postând acolo zeci de anunțuri cu animale fără stăpân.

Mai mult de atât, actrița a adoptat chiar ea câteva pisicuțe și căței și le are grija zi de zi. De altfel, ea nu s-a sfiit să le arate fanilor ei internauți câte suflete trăiesc sub acoperișul ei. De curând, ea a postat câteva fotografii cu patrupezii din casa sa, iar fanii au fost surprinși să vadă câți sunt.

„Chiuvetă, cadă, bideu… toate ocupate”

Actrița glumește des pe baza faptului că animalele au depășit numărul oamenilor din gospodăria sa. „Chiuveta, cada, bideu…toate ocupate! Spala-te Carmen daca ai unde!”, a fost mesajul care a însoțit câteva imagini inedite cu pisicile și câinii săi.

Cât despre numărul animalelor din casa sa, Carmen Tănase a declarat de mai multe ori că nu-l știe niciodată. Asta și pentru că pe lângă animalele pe care le-a adoptat, actrița adăpostește, pentru diverse perioade, și animalele salvate și în căutare de noi stăpâni.

Carmen Tănase vrea să plece din România

Actrița și-a luat fanii prin surprindere, zilele trecute, când a anunțat că vrea să plece din România. Carmen a mărturisit că vrea să se stabilească peste hotare și că-și va lua animalele cu ea.

Îmi place să călătoresc, nu-mi place să îmi fac bagajele. Dacă mi-ar putea face cineva bagajele, aş pleca oricând. – Urmează întrebarea: vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum, în nişte ani, în maximum 5 ani” . Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine”, a declarat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini