Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase, salvată de medicul Flavia Groșan! ”În 3 zile am fost în picioare”

Carmen Tănase, salvată de medicul Flavia Groșan! ”În 3 zile am fost în picioare”

Carmen Tănase, salvată de medicul Flavia Groșan! ”În 3 zile am fost în picioare”

Carmen Tănase a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale sale! Actrița a povestit cum a fost salvată de medicul Flavia Groșan. 

Carmen Tănase, salvată de medicul Flavia Groșan

Carmen Tănase a făcut noi declarații uluitoare, povestind un eveniment din viața ei. Reputata actriță a povestit în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3, că medicul din Oradea, Flavia Groșan, a salavat-o în numai trei zile.

În ultima vreme, medicul Flavia Groșan a câștigat foarte multă notorietate, asta după ce și-a dezvăluit schema minune după care a tratat și vindecat mii de pacienți care fuseseră diagnosticați pozitiv cu noul coronavirus. Unul dintre cei mai celebri pacienți ai doctorului din Oradea este chiar faimoasa actriță Carmen Tănase.

Carmen Tănase a declarat că s-a pus pe picioare după numai trei zile de când a început tratamentul prescris de Flavia Groșan. Cele două femei nu s-au întâlnit, niciodată, în persoană. Carmen Tănase a contactat-o prin intermediul rețelelor sociale pe medicul Flavia Groșan, care i-a transmis tratamentul, apoi, telefonic.

”Eu nu mă mir de absolut nimic pentru că, de un an de zile trăim între o distopie perfecte, după toate regulile unei distopii. Eram convinsă că lucrurile nu se vor opri acolo. Adică nu avea cum în momentele astea pe care le trăim noi să se termine totul cu aplauze și cu lacrimi de bucurie în fața Colegilor Medicilor știam ce va urma. De altminteri în clipa în care articolul acela a apărut despre doamna doctor eu am simțit un ghem în stomac pentru că știam ce va urma.

Nu o cunosc personal pe doamna doctor dar doamna doctor ma ajutat întru moment în care eram puțin derutată. A răspuns extraordinar apelului meu pe Facebook, pentru că nu aveam numărul de telefon. O urmăream, îmi plăcea modul de a gândi modul de a scrie, pozitivismul și atunci când am avut nevoie am spus dânsa este medicul la care voi apela.

În 10 minute mi-a dat numărul de telefon pe messenger, unde trăim cu toții această viață paralelă, şi am vorbit cu dânsa la telefon. Mi-a dat un tratament, după ce am explicat despre ce este vorba și în trei zile eram pe picioare. Important este că am câștigat un prieten, un om deosebit un medic excepțional care pe lângă știință are empatie bunătate, este solară și este normală și văd că asta deranjează foarte tare”, a declarat actrița Carnem Tănase la Antena 3.

Care este schema de tratament după care se ghidează medicul Flavia Groșan

Medicul Flavia Groșan a spus, amănunțit, care este celebra ei schemă de tratament, în care combină mai multe medicamente, iar rezultatele sunt mai mult decât satisfăcătoare. Aceasta susține că a vindecat mii de pacienți care sufereau de coronavirus, iar principale vedete ale tratamentului sunt claritromicina și ventolinul.

”Nimic fără Dumnezeu. Iar eu consider că schema mea de tratament este minunată. Ea trebuie explicată fiecărui pacient în parte. Este incredibilă. Am avut grijă de ea să nu fie distrusă, să nu fie batjocorită. Mi-a fost frică să nu mi-o distrugă, de asta am explicat fiecăruia în parte, iar la sfârșitul consultului am zis da, gata, să o facem!

Schema atacă virusul, îl blochează la negativare. Tratamentul este etiologic, cu claritromicină. Am grijă la simptome, cum ar fi febra. Întăresc claritromicina cu alte medicamente cu rol antiinflamator, iar regina este ventolinul. Nu poate fi aplicată de oricine şi trebuie foarte multă răbdare, încredere și să îți fie drag de ea. Doar vârsta face diferența la pacienţi”, a declarat medicul Flavia Groșan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: