Redactia.ro
Home » TV » Ce relație are Carmen Tănase cu singurul ei fiu? ”Noi vorbim cu bă”

Ce relație are Carmen Tănase cu singurul ei fiu? ”Noi vorbim cu bă”

Carmen Tănase, îndrăgita actriță a teatrului românesc, a ales să își țină viața privată departe de camere și de ochii curioșilor. Actrița a spus adevărul despre relația pe care o are cu singurul ei fiu. 

 

,,Noi vorbim cu bă”

 

Carmen Tănase se declară o norocoasă, deși spune că a fost criticată de multe ori pentru felul în care vorbește și se comportă cu fiul ei, Tudor Parhon. Una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară, Carmen Tănase a povestit despre viața pe care o are în spatele scenei.

Actrița nu a ezitat să vorbească despre relația pe care o are cu fiul ei, dar și marea iubire pe care i-a purtat-o fostului soț.

Carmen Tănase are un singur copil, un băiat, care a fost plecat în străinătate, în Amsterdam. Acesta s-a întors în țară odată cu instalarea pandemiei. Actrița a mărturisit că între ea și fiul ei este o relație de prietenie și că nu există secrete între cei doi.

”Băiatul a venit în țară. Nu stăm împreună, ne despart câteva străzi, dar e destul de confortabil că ne putem vedea oricând. Unii ar spune că sunt o mamă rea, în sensul că sunt mult mai posesivă, grijulie și foarte apropiată de băiatul meu. Alții nu spun asta, pentru că eu am încercat să prietenă cu băiatul meu și am și reușit. L-am lăsat să facă ce-și dorește și să și aleagă singur drumul și bine a făcut. Ne spunem orice, ne certăm, dar vorbim ca între prieteni, cu ”bă”, cu de astea”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1.

Carmen Tănase își dorește foarte tare să devină bunică. ,,Și acum aș vrea, pentru că-mi plac foarte mult copiii, să mă văd și-n ipostaza de bunică. Depinde de vremuri, poate o să și am un nepoțel”, a mai adăugat Carmen Tănase.

 

Carmen Tănase, văduvă de 20 de ani

 

Actrița a vorbit în cadrul emisiunii și despre relația de dragoste pe carea a avut-o cu Victor Parhon, răpus de cancer, în urmă cu 20 de ani.

”Oamenii iubesc de mai multe ori, dar doar câțiva sau unul singur rămâne „acela” până la sfârșit. Sigur că noi, eu și Țucu, nu am avut un sfârșit firesc și atunci, când ceva se rupe brusc, probabil ai impresia că aia a fost iubirea vieții tale. A fost scurt și concentrat, boala lui ne-a legat foarte mult”, a menționat actrița în cadrul emisiunii.

Carmen Tănase a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre relația pe carea avut-o cu soțul ei. ”Făceam parte cam din aceeaşi meserie şi discutăm foarte mult, ne completăm în păreri. El era o fire cumpătată, eu – vulcanică. El a fost pentru mine şi soţ, şi tată, şi prieten. Era mai mare ca mine cu 17 ani, şi odată m-am trezit strigându-l «tată». Se amuza. L-am făcut pe Tudor pentru că şi el îşi dorea un copil, iar eu aveam 27 de ani”, a adăugat actrița.

Carmen Tănase nu a ezitat să își spună părerea în legătură cu noul coronavirus. Actrița spune că este obișnuită cu greul, dar nu poate să înțeleagă incertitudinea în care trebuie să trăim zi de zi. ,,Noi, cei din generația mea, suntem învățați cu greu, dar incertitudinea asta este însă îngrozitoare. Faptul că nu mai poți să-ți faci niciun fel de plan și lipsa de perspectiva sunt foarte greu de dus”, a concluzionat îndrăgita actriță.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: