Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase, mesaj dureros pe rețelele de socializare. Actrița este revoltată din cauza restricțiilor luate de autorități

Carmen Tănase, mesaj dureros pe rețelele de socializare. Actrița este revoltată din cauza restricțiilor luate de autorități

Carmen Tănase, mesaj dureros

Carmen Tănase, unde dintre cele mai talentate actrițe din România este revoltată și în același timp tristă din cauza restricțiilor luate de autorități în stare de pandemie. Actrița a postat un mesaj pe Facebook, în care își spune nemulțumirile.

Carmen Tănase, mesaj dureros. Actrița este revoltată din cauza restricțiilor luate de autorități

După ce Bucureștiul a intrat în scenariul roșu în urmă cu câteva zile, cinematografeșe și teatrele au fost închise în urma restricțiilor luate de autorități. Astfel, Carmen Tănase, una dintre cele mai îndrăgite actrițe din țară a postat pe pagina sa de socializare un mesaj dur”Opriți-vă, psihopaților, cu panica asta aiurea!”.

Actrița a ieșit de mai multe ori la televiziuni unde și-a exprimat opinia în legătură cu exagerările legate de pandemia de coronavirus. Ei bine, acestea lucruri au făcut ca actrița să fie amenințară, dar cu toate astea Carmen Tănase spune că este o femeie liberă și poate să-și exprime părerea. ”Cred că este mai mult decât un experiment, cred că este un plan. Adică nu există cineva care stă la butoane și se joacă. Nu, există o ordine bine stabilită a butoanelor, așa cred. Eu tot refuz să-mi fie teamă. Conștientizez că în clipa în care chiar voi fi dominată de frică, partida cu mine este pierdută. Și atunci refuz să-mi fie teamă”, a declarat actrița în emisiunea Sinteza zilei.

Carmen Tănase discuție cu Mihai Gâdea

Toată lumea știe că marea actriță Carmen Tănase este o persoană care spune lucrurilor pe nume, indiferent de situație. În urmă cu câteva săptămâni, aceasta a fost invitată în platoul emisiunii Sinteza zilei, moderată de Mihai Gâdea.

Prezentatorul Tv a provocat-o pe actriță să spună ceva ce o enervează pe ea, moment în care l-a uimit. „Uite, mă enervează ceva ce faci tu. Când îi întrebi pe oameni dacă cred în Covid-19. Asta mă scoate din sărite”, i-a spus Carmen. În continuare, a urmat un dialog spumos, în care actrița și-a spus părerea despre pandemia de coronavirus, fără să se abțină de la comentarii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: