Redactia.ro
Home » Știri » Carmen Tănase a rămas văduvă la doar 39 de ani! S-a vindecat după moartea soțului? Răspunsul sfâșietor: “Niciodată, dar uiți când…”

Carmen Tănase a rămas văduvă la doar 39 de ani! S-a vindecat după moartea soțului? Răspunsul sfâșietor: “Niciodată, dar uiți când…”

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” , Carmen Tănase a mărturisit că nu s-a vindecat niciodată după ce soțul ei s-a stins din viață mult prea devreme.

Carmen Tănase a rămas văduvă la doar 39 de ani și și-a crescut singură băiatul, pe Tudor, în vârstă de 33 de ani.

Îndrăgita actriță Carmen Tânase a divorțat la doar 3 ani de la căsătorie de Victor Parhon. Dar după ce a semnat actele de divorț, nu s-a mai despărțit niciodată de acesta. Însă i-a despărțit moartea. Cunoscutul critic de teatru a decedat în anul 2000.

Carmen Tănase a rămas văduvă la doar 39 de ani! S-a vindecat după moartea soțului? Răspunsul sfâșietor: “Niciodată, dar uiți când…”

„V-a vindecat scena durerea provocată de moartea soțului?”, a întrebat-o Denise Rifai pe Carmen Tănase la emisiunea „40 de întrebări…” de la Kanal D.

„Nu a vindecat-o niciodată, dar pe scenă uiți. Pe scenă nici nu îți mai e rău. Pe scenă se întâmplă un miracol. Poate nici nu e un miracol, te concentrezi și uiți.

A fost scăpare, scena e o scăpare. Și acum, când urc pe scenă, parcă nu mai există nimic, parcă e totul ca înainte.

Când se termină spectacolul revii la realitatea crudă.

Pentru mine scena este, a fost și va fi partea frumoasă a vieții mele. Împreună cu băiatul meu. Scena și băiatul meu luminează viața mea”, a răspuns Carmen Tănase.

Carmen Tănase, divorțată de soțul cu care a rămas până la moartea lui

„V-a oferit divorțul libertatea de a rămâne cu soțul dumneavoastră?”, a mai întrebat-o Denise Rifai pe Carmen Tănase.

Actrița a povestit și cum de a divorțat de soțul ei pentru a rămâne apoi cu el până la moartea acestuia.

„Da, se poate spune și așa. Din păcate, nu știu cum e acum, dar atunci actul ăla îți dădea un confort.

‘Gata, de acum nu mai trebuie să mă epilez, nu mai trebuie să fac aia’. Pentru mine era groaznic. ‘Vai de mine, cum adică, eu la 40 de ani nu o să mai simt fluturi în stomac?’.

Am început să ne certăm (n.r.: ea și soțul) și de față cu copilul, eu eram și mai temperamentală și i-am zis: ‘Băi, gata, stop, până aici. De ce să facem noi asta? Ne iubim? Da. Ne apreciem? Da. Suntem prieteni? Da. Nu vrei să rămânem așa? Ne întâlnim când vrem, ne parfumăm. Și așa am făcut”, a povestit Carmen Tănase.

Se știe și că, la doar câteva zile de la moartea lui Țucu, așa cum își alinta soțul Carmen Tănase, actrița a trebuit să joace într-un spectacol. O ironie a sorții, aceasta era chiar o comedie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: