Redactia.ro
Home » Monden »  Carmen Tănase, despre cum i-au afectat cariera problemele de sănătate: „Am simțit că nu mai pot. Am renunțat la un proiect important…”

 Carmen Tănase, despre cum i-au afectat cariera problemele de sănătate: „Am simțit că nu mai pot. Am renunțat la un proiect important…”

Carmen Tănase a avut de-a lungul carierei și urcușuri și coborâșuri. Aceasta a povestit momentul în care a trebuit să renunțe la un proiect, pentru a se asigura că starea sa de sănătate rămâne impecabilă. Iată toate detaliile!

Carmen Tănase, despre cum i-au afectat cariera problemele de sănătate

Carmen Tănase a povestit faptul că, pe toată perioada carierei sale artistice, a fost nevoită să renunțe la un proiect important din pricina problemelor de sănătate:

 Am simțit că nu mai pot. Am renunțat la un proiect important. Era un serial. Am lăsat toate avantajele financiare la o parte, pentru că nu mai puteam. Eram la limită și bine am făcut, pentru că am descoperit ceva la timp cu sănătatea. Dacă mai stăteam, era prea târziu și am putut să mă ocup de treaba asta”, a dezvăluit actrița pentru Libertatea.ro.

Carmen Tănase face furori pe TikTok

De când și-a făcut cont pe platforma online, TikTok, Carmen Tănase a devenit extrem de urmărită de internauți:

Eu nu am știut care este treaba cu TikTok-ul și am intrat dintr-o glumă. Toată lumea mi-a zis „Să vezi cât hate o să îți iei’. Eu nu am hate. Nu zice nimeni nimic rău. Nu e bine să nu zică nimeni nimic rău de tine, nu? Așa de bine să nu zică nimeni nimic? Plus că… dacă ar exista cineva care să fie măgar, eu îl blochez în secunda doi, adică nu stau la conversații cu mitocanii, dar până acum nu mi s-a întâmplat”, a povestit aceasta, pentru sursa citată.

Câți bani încasează Carmen Tănase, lună de lună

Carmen Tănase a fost extrem de transparentă și a povestit, în mod public, faptul că încasează lunar în jur de 1300 de euro, din cariera de actriță:

„Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea, de exemplu, e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița, relatează VIVA!

Sursa foto: Facebook – Carmen Tănase

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: