Redactia.ro
Home » Monden » UPDATE: Carmen Tănase a dezmințit informația precum că ar avea covid-19

UPDATE: Carmen Tănase a dezmințit informația precum că ar avea covid-19

Carmen Tănase trece prin momente dificile

Vești proaste despre actrița Carmen Tănase. A fost infectată cu viruslul covid-19. În ultima perioadă, Carmen Tănase a ieșit în evidență prin perseverența ei de a contrazice vaccinul și a minimaliza efectele pandemiei. Iată că nici ea nu a scăpat de infectarea cu virusul ucigaș și sperăm ca starea ei de sănătate să se îmbunătățească rapid.

UPDATE: Carmen Tănase a dezmințit informația precum că ar avea covid-19

Carmen Tănase a fost contactată de o echipă de jurnaliști pentru a afla care este starea ei de sănătate. Actrița a ținut să precizeze că informațiile din spațiul public sunt neadevărate și că nu este infectată, ci perfect sănătoasă.

Nu este adevărat. Sunt bine. Nu am abolsut nimic.”, a spus Carmen Tănase.

Care este starea de sănătate a actriței Carmen Tănase

Carmen Tănase este una dintre persoanele care a declarat că acest virus nu este atât de contagios pe cât încearcă autoritățile să susțină. Ea de-alungul pandemiei a precizat că nu vede rostul vaccinării și că acest lucru nu ar trebui să fie obligatoriu pentru toată lumea, deoarece fiecare trebuie să își rezerve dreptul să aleagă ce să facă în privința corpului său. Ea a susținut un spectacol pe data de 2 octombrie, ultimul dat fiind contextul restricțiilor care se schimbă în funcție de incidența cazurilor. În data de 3 octombrie nu a reușit să fie prezentă la protestul antivaccin, dar a declarat că îi susține pe cei ieșiți în stradă.

Sunt un fin observator al acestui fenomen de aproape doi ani şi momentul acesta (protestele – n.r.) trebuie să se întâmple acum un an şi ceva, atunci poate mai erau şanse ca un protest să schimbe ceva, să mai încetinească lucrurile. Agenda e făcută demult oricum, dar e un semnal că începe şi poporul acesta să se trezească, ca cei din Europa care se luptă demult pentru libertatea lor.„, a declarat Carmen Tănase.

Momentan nu se cunosc prea multe amănunte despre starea de sănătate a actriței. Rămâne de văzut dacă Carmen Tănase va ieși public să povestească cum a reușit să se infecteze și dacă boala a afectat-o sau nu. Sperăm ca marea actriță să își revină cât mai curând și ca efectele virusului asupra ei să fie minime.

Ce declarații făcea Carmen Tănase în urmă cu ceva timp

Carmen Tănase a spus că a înțeles „mersul lucrurilor” în ceea ce privește pandemia și că respectă autoritățile și specialiștii. Actrița a declarat că își asumă restricțiile care îi sunt impuse și că va incerca să reziste cât va putea.

Am devenit foarte calmă, nu mai sunt furioasă, mi-am asumat în totalitate lucrul acesta. Sunt pregătită pentru absolut tot ce o să vină. Din întâmplare, am intuit din capul locului, apoi m-am și informat și am văzut, am ascultat foarte mulți specialiști care, din păcate, sunt banați, sunt interziși. Oameni care sunt întradevăr cu premii, unii chiar Nobel, care au publicat cărți, care au publicat în reviste de specialitate care spun cu totul altceva și de care nu se ține seama. Eu la specialişti mă uit. Eu ascult sfatul autorităţilor şi mă uit la specialişti. 

Ca atare, am înțeles că tot ceea ce se întâmplă în această lume, că nu e vorba numai de țara noastră, în această lume nu este despre sănătatea noastră, este despre cu totul altceva dar nu despre sănătatea noastră. Nu poți avea grijă de sănătatea semenilor tăi oamenii, care te-au ales și pe care îi prezinți, bruscându-i, violentându-i, agresându-i. Asta nu se poate, nu se pupă pe una cu alta. Ca atare am înțeles în ce lume trăiesc, mi-am asumat și voi încerca să rezist atât cât voi putea.„, a mai spus Carmen Tănase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: