Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere. Motivul pentru care nu s-a putut bucura de acest moment fericit

Carmen Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere. Motivul pentru care nu s-a putut bucura de acest moment fericit

Carmen Tănase și-a sărbătorit cea dea 61-a aniversare, ocazie cu care a oferit o serie de declarații publicului său. Cu toate că i-a avut aproape pe cei dragi ei în această zi deosebită, actrița a recunoscut că nu s-a putut bucura în totalitate de acest eveniment fericit din viața sa. Simte o apăsare, de care îi este foarte dificil să se detașeze.

Carmen Tănase și-a sărbătorit ziua de naștere. Motivul pentru care nu s-a putut bucura de acest moment fericit

Carmen Tănase se numără printre cele mai apreciate actrițe din țara noastră, fiind foarte iubită de public. În ultimii ani s-a retras din agitația capitalei, dar revine cu drag de fiecare dată în fața oamenilor care o îndrăgesc.

Perioada dificilă pe care țara noastră a traversat-o în ultimii doi ani și-a pus amprenta și asupra artistei, care a resimțit efectele negative. Se simte nefericită, iar această apăsare nu a trecut nici măcar de ziua sa de naștere, când a împlinit 61 de ani.

Astfel, doamna Tănase a mărturisit că nu poate să treacă cu vederea tristețea din jurul său, precum și lipsa traiului neîngrădit de restricții și măsuri de prevenție. A încercat însă de ziua sa de naștere să se rupă de această situație și să se simtă cât mai bine cu putință. Alături i-au fost oamenii dragi ei, care au reușit să-i aducă zâmbetul pe buze și să o facă să uite, măcar pentru puțin, de supărare.

„Nu am cum să fiu fericită niciodată, nu numai de ziua mea. Niciodată, fericirea aceea pe care ne-o imaginăm cu toții, nici măcar nu ştim dacă ea există cu adevărat. Pentru că sunt conștientă de ce se întâmplă în jurul meu. Îmi permit azi un mic lux şi anume acela de a fi împreună cu oameni cu care am comuniune de idei, câteva ore încercând să mă rup puţin de realitate. Mă duc cumva în metaverse”, a povestit Carmen Tănase, pentru Antena 3.

Actrița recunoaște că nu-și simte vârsta

În aceste momente, actrița realizează cât de importanți sunt oamenii din jurul nostru, care ne dăruiesc afecțiunea și timpul lor. A primit multe mesaje cu urări și gânduri bune, motiv pentru care este foarte recunoscătoare. Cea mai mare mulțumire a unui artist este dragostea oamenilor din jur, iar Carmen Tănase trăiește această bucurie din plin.

Cât despre vârsta pe care a împlinit-o, a mărturisit că nu o resimte deloc. A rămas un spirit tânăr, dornic să trăiască din plin orice moment are viața să-i ofere.

„Apreciez enorm şi sunt foarte recunoscătoare că atât de mulţi oameni şi-au oprit un piculeț din timpul lor ca să se gândească la mine şi să îmi scrie. Este cel mai frumos cadou care poate exista pe lumea asta să ști că atâția oameni la un loc s-au gândit la tine. Eu nu realizez ce vârstă am. Psihic şi fizic nu o conștientizez”, a adăugat actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: