Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase trece prin momente dificile. ”Au murit, măi. Deci sunt distrusă”

Carmen Tănase trece prin momente dificile. ”Au murit, măi. Deci sunt distrusă”

GALERIE FOTO (3) Carmen Tănase trece prin momente dificile

Carmen Tănase trece prin momente dificile. Celebra actriță îndrăgește animalele, iar de când s-a mutat la casă, a reușit să salveze multe pisici. Carmen Tănase a declarat recent că probleme o urmăresc și că este foarte îndurerată pentru că și-a pierdut mai multe animale de companie.

Carmen Tănase trece prin momente dificile. ”Au murit, măi. Deci sunt distrusă”

Carmen Tănase trece prin momente dificile. Este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, iar de mulți ani și-a dorit să se mute la casă și să aibă multe animale. Ei bine, Carmen Tănase și-a îndeplinit visul. Actrița a renunțat la viața de oraș și s-a mutat în mediul rural, unde locuiește la casă. Vedeta este înconjurată de animale, multe dintre acestea fiind salvate de la moarte.

Recent, Carmen Tănase a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță despre problemele cu care se confruntă în ultima perioadă. Actrița a vândut tot ce avea în Bucureștu și s-a mutat într-un sat de lângă Târgoviște. În ultima perioadă, vedeta și-a pierdut mai multe pisici, fiind devastată de acest lucru. „Au murit, măi. Deci sunt distrusă cu pisicile, nu e de glumă. Până acum s-a întâmplat ceva cu 4 pisici. Una a murit de bătrânețe, la 19 ani, motanul băiatului a murit de icter, pe Putin l-am dus la doctor. Obama e bine. Putin are probleme, azi am observat, deci l-am luat în transportor și cu el la doctor. (…) Știi cum mă simt? Extraordinar. Dacă nu ar fi problemele cu animalele, ar fi minunat. Mă mai împinge în spate că lumea abandonează câini, cred că au auzit că m-am mutat pe acolo.”, a zis Carmen Tănase.

Carmen Tănase și-a împărțit animalele de companie în două case

Celebra actriță nu-și poate închipui viața fără animale. Carmen Tănase a povestit că din momentul în care s-a născut a fost înconjurată de animale.. „M-am născut cu un pechinez pe gât, îmi spunea mama că eram în coșuleț, un bebeluș acolo, și un pechinez îmi stătea aici, pe gât. Deci, eu m-am născut cu ochii pe animale și probabil că am și din naștere o aplicare, deja nu mai este iubire față de animale, am sărit dincolo”, a declarat aceasta.

Iubirea pentru animalele de companie a apărut încă din copilărie, când actrița încerca să ajute pisicile și câinii bolnavi. „Iar pe ăștia amărâți tot așa din copilărie îi salvam, că mai găseam și pe vremea aceea câte o pisică râioasă sau ceva, pe aceea o luam. Nu m-am îmbolnăvit niciodată și credeți-mă că am scos la căpușe de pe câini cu mâna, nu am avut nimic niciodată. Și mi-am crescut copilul la fel”, a mai spus Carmen Tănase.

Vedeta a spus că fiul său i-a moștenit această pasiune și că are și el animale la el în casă. Pentru că a plecat din țară, vedeta a ale să ia animalele de companie ale fiului său acasă la ea, pentru a le îngriji. „E mare iubitor de animale, păi de asta avem două case acum. El a plecat din țară și și-a adunat cât a fost pe aici animale, eu nu le pot uni cu ale mele, pentru că nu se înțeleg și atunci a trebuit să rămân eu într-o casă. Sunt împărțite în două case, într-una este mama și cu o doamnă, care este internă și mă ajută, altfel nu s-ar putea. Iar în cealaltă sunt eu cu ei, dar le-am făcut condiții, adică în ușă este o ușiță pe unde ei intră și ies când vor, am vase de mâncare din acelea prin care curge mâncarea, c”, a mai declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: