Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Tănase refuză să se vaccineze: „O să mă lupt cu ei până în pânzele albe”

Carmen Tănase refuză să se vaccineze: „O să mă lupt cu ei până în pânzele albe”

Carmen Tănase refuză să se vaccineze

Carmen Tănase refuză să se vaccineze. Celebra actriță nu este de acord cu măsurile impuse de autorități în ceea ce privește certificatul de vaccinare. Carmen Tănase a declarat că nu se va imuniza anti-COVID19 și nici nu se va testa.

Carmen Tănase refuză să se vaccineze: „O să mă lupt cu ei până în pânzele albe”

Carmen Tănase refuză să se vaccineze. Actrița a declarat că nu este de acord cu vaccinarea împotriva coronavirusului. Carmen Tănase își menține poziția de a refuza vaccinarea și testarea, precizând că nu este de acord cu măsura impusă de autorități privind certificatul de vaccinare și situația artiștilor care, deși au schema de vaccinare completă se află internați în stare gravă la spital.

Întrebată ce va face dacă nu va putea intra în anumite locații pentru că nu deține certificatul de vaccinare, actrița a declarat că atât timp cât este cetățean al României, unde plătește taxe și impozite, are dreptul să intre oriunde. „Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite. În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală”, a spus actriţa Carmen Tănase.

Referitor la tema autoizolării, vedeta a mărturisit că nu va recurge la acest gest, pentru că vrea să trăiască o viață normală. „Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a conchis actriţa Carmen Tănase la Antena 3.

Carmen Tănase este împotriva pandemiei de coronavirus

Încă de la începutul pandemiei de coronavirus, actrița a fost împotriva tuturor măsurilor impuse de autorități. Carmen Tănase, care a vândut tot și s-a mutat la țară, a precizat că nu are de gând să se vaccineze. „Nu ma tem de acest virus. Am avut grija anul acesta de imunitatea mea, chiar am avut grija de mine si de ai mei, de familia mea. Am luat ce trebuie, am luat vitaminele respective, mi-am facut un cocktail pe care il luam in fiecare zi. Mi-am facut imunitatea si socializand cu oamenii. Marturisesc asta: eu nu m-am ferit niciodata de oameni. Port o viziera cand intru undeva, intr-un magazin, altminteri nu o port. Pana acum nu m-am amendat nimeni. Bine, si daca m-ar amenda, contest, pentru ca e o aberatie. Inca mai merg pe logic si cred ca este o aberatie. Am dreptul sa respir, iar dreptul acesta nu mi-l ia nimeni”, a spus Carmen Tanase.

Întrebată dacă va fi nevoită să urce pe scena teatrului românesc doar vaccinată, actrița a răspuns:„Nu există aşa ceva. Nu există bază legală pentru asta. Asta nu are cum să se întâmple”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: