Redactia.ro
Home » Monden » Carmina Vârciu, debut în showbiz alături de tatăl său? Ce planuri are fiica lui Liviu Vârciu în lumea televiziunii: „Mi-ar plăcea să facem echipă și la Nea Mărin”

Carmina Vârciu, debut în showbiz alături de tatăl său? Ce planuri are fiica lui Liviu Vârciu în lumea televiziunii: „Mi-ar plăcea să facem echipă și la Nea Mărin”

Carmina Vârciu, debut în showbiz alături de tatăl său? Ce planuri are fiica lui Liviu Vârciu în lumea televiziunii: „Mi-ar plăcea să facem echipă și la Nea Mărin”Carmina Vârciu, debut în showbiz alături de tatăl său? Ce planuri are fiica lui Liviu Vârciu în lumea televiziunii: „Mi-ar plăcea să facem echipă și la Nea Mărin”

Carmina Vârciu, fiica cea mare a celebrului solist Liviu Vârciu din trupa L.A., se pregătește pentru debutul său în lumea showbiz-ului. Tânăra cu o înfățișare demnă de un fotomodel a acordat un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, dezvăluind detalii despre relația sa cu tatăl său faimos și despre dorința de a lucra împreună într-o emisiune TV.

Carmina Vârciu, debut în showbiz alături de tatăl său?

Carmina Vârciu, avându-l ca tată pe cunoscutul artist Liviu Vârciu, își croiește propriul drum în lumea showbiz-ului. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Playtech Știri, Carmina dezvăluie planurile sale pentru viitor. Ea mărturisește că, în prezent, se ocupă cu vlogging-ul și blogging-ul, găsind astfel modalități de a câștiga bani în timpul studiilor universitare. Totuși, planurile ei nu se opresc aici. Carmina dorește să se lanseze și în industria muzicală, deși nu alături de tatăl său. Tânăra aspiră să aibă un debut individual, puternic și impactant în acest domeniu. Cu toate acestea, nu exclude o colaborare muzicală viitoare alături de Liviu Vârciu, recunoscând că a moștenit vocea tatălui său.

Relația tată-fiică

Relația dintre Carmina și Liviu Vârciu este una strânsă și bazată pe încredere. Tânăra povestește cum tatăl ei i-a oferit sfaturi prețioase atunci când s-a mutat în București, cu doi ani în urmă. Carmina dezvăluie că Liviu Vârciu i-a îndrumat pașii spre autenticitate și bunătate, sfătuind-o să rămână ea însăși, indiferent de provocările vieții în lumea showbiz-ului. Ea îl descrie pe tatăl său ca fiind un om empatic, generos și întotdeauna gata să ofere o mână de ajutor celor în nevoie.

„Dintotdeauna, tata mi-a dat sfaturi bune. Când am venit din Arad, unde am locuit cu mama mea, el m-a sfătuit să rămân eu însămi, așa cum sunt, să nu mă transform într-o persoană rea, chiar dacă oamenii mai fac și rău, să ofer doar bunătate.

Liviu este un tată foarte bun, vorbim adesea la telefon, ne vedem, mă ajută și cu bani, mi-a oferit acest apartament din București, ca să locuiesc singură, ca să învăț să mă gospodăresc. Tata este sufletist, este empatic, ajută oamenii la greu, are mereu la el o glumă bună”, a spus Carmina Vârciu pentru Playtech Știri.

Ce planuri are fiica lui Liviu Vârciu în lumea televiziunii

Carmina Vârciu nu doar că împărtășește legătura de sânge cu tatăl său celebru, dar consideră că a moștenit și calitățile acestuia. Ea afirmă că este „copia la indigo a tatălui meu”, recunoscând că a preluat atât trăsături pozitive, cât și negative de la el. Cu un zâmbet în glas, Carmina mărturisește că chiar și abilitatea de a spune lucrurilor pe nume și spontaneitatea în exprimare sunt trăsături pe care le-a moștenit de la tatăl său.

Carmina dezvăluie că, pe lângă aspirațiile muzicale, are și dorința de a se implica în lumea televiziunii. Ea și-ar dori să prezinte o emisiune TV alături de tatăl său sau să colaboreze într-un film. Experiența sa anterioară ca actriță în piese de teatru în perioada liceului îi conferă încredere în abilitățile sale. Carmina subliniază că relația specială cu Liviu Vârciu ar aduce un plus de autenticitate și conectare într-o colaborare televizată, mai ales în cadrul emisiunii „Nea Mărin” de la Antena 1.

„Sunt copia la indigo a tatălui meu, i-am moștenit toate părțile, și cele bune, dar și cele rele. Chiar și treaba cu datul din gură am moștenit-o tot de la el. În plus, avem aceeași carismă.

Mi-ar plăcea să prezentăm o emisiune tv sau să jucăm într-un film, mai ales că și eu sunt actriță. Am jucat la Arad, în piese de teatru, în anii de liceu. Mi-ar plăcea să facem echipă și la Nea Mărin, emisiunea de la Antena 1, ne-am completa foarte bine. Avem acest avantaj, de a ne citi gândurile, știu ce gândește, suntem spontani și glumeți, ne completăm foarte bine”, ni s-a mai confesat Carmina Vârciu, în exclusivitate pentru sursa citată mai sus. 

Înfruntarea provocărilor de sănătate

De când s-a mutat la București, Carmina se confruntă cu alergii severe, în special la ambrozie. Cu sinceritate, ea povestește cum această provocare de sănătate afectează calitatea vieții sale. Însă, cu ajutorul unui tratament medicamentos, reușește să gestioneze simptomele și să-și continue activitățile.

„Sunt alergică rău la ambrozie. Este groaznic, de vreun an, încoace. Uneori, când ies din casă, nu mai pot să respir, mai ales când trec printr-un parc. Mi se umflă ochii, strănut, mi-a dat medicul niște pastile, antialergice. Mai am alergie și la praf, la polen, dar nu chiar atât de rău. În Arad, unde am stat, nu am avut aceste necazuri”, a spus tânăra pentru sursa citată anterior. 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: