Redactia.ro
Home » Homepage » Carnagiu la spitalul de psihiatrie din Buzău: un pacient a ucis 4 oameni și a rănit alți 9

Carnagiu la spitalul de psihiatrie din Buzău: un pacient a ucis 4 oameni și a rănit alți 9

psihiatrie

Un bărbat internat la spitalul de psihiatrie Săpoca din județul Buzău a ucis patru pacienți și i-a rănit grav pe alți 9, atacându-i cu un stativ de perfuzii. Incidendul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Individul a intrat în două saloane, în jurul orei 3, și i-a lovit pe colegii de salon. El a intrat și în salonul de femei și a început și acolo să lovească pacienții în cap.

Bărbatul a ucis 4 pacienți și a rănit grav alţi zece. Loviturile au fost atât de puternice încât le-ar fi zdrobit capetele, scrie new.ro.

Răniții au ajuns la Spitalul Judeţean Buzău cu leziuni la cap, doi dintre ei fiind în stare gravă. Toți au peste 60 de ani, potrivit Digi24. Victimele au probleme psihice, în general demenţă, ceea ce le-a împiedicat să reacţioneze în momentul atacului.

Atacatorul are 38 de ani şi este din Săgeata, judeţul Buzău. Acesta s-a internat voluntar la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău cu sevraj etilic. Bărbatul a fost încătuşat de un echipaj de poliţie ce sosise pentru a interna un scandalagiu. El a fost prins în momentul în care ar fi încercat să fugă.

Individul se află acum în custodia poliției, iar perimetrul din jurul Spitalului de Neuropsihiatrie de la Săpoca a fost izolat, zona fiind înțesată de polițiști și procurori de la Parchetul de pe Tribunalul Buzău, care au preluat ancheta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: