Iată o rețetă de cartofi crocanți și pufoși în interior, care o să fie un adevărat motiv de mândrie în fața celorlalți. Tot ce trebuie să faci este să adaugi acest preparat comun.
Cartofi crocanți și pufoși în interior, un deliciu pe cerul gurii. Cu această rețetă o să te lauzi tuturor dacă adaugi acest preparat banal
Cartofii o să rămână una dintre cele mai preferate măncăruri ale oamenilor indiferent de felul în care sunt gătiți. Copți, prăjiți sau fierți, ei sunt des întâlniți ca și garnituri sau consumați ca atare. Sunt foarte ușor de făcut și rezultatul este extraordinar. Ca să faci cei mai buni cartofi, există numeroase trucuri și rețete, iată una dintre ele.
Site-ul Tastingtable a prezentat o rețetă de cartofi copți, în care se folosește un condiment des utilizat și pe care mulți îl au deja în frigider: maioneza. Ea se poate combina de minune cu cartofii.
Un videoclip postat pe TikTok de bucătarul Eitan Bernath arată că simpla adăugare a maionezei va face preparatul un deliciu pe cerul gurii.
Iată pașii: prima dată, se spală cartofii în coajă și se pun într-o tavă, nu înainte de a pune și o hârtie de copt în ea. Apoi se adaugă o cană de maioneză peste cartofi, o linguriță de praf de usturoi, o linguriță de praf de ceapă, una de boia, sare și piper după gust. Apoi se presară pătrunjel tocat și se amestecă totul. Odată ce cartofii au fost acoperiți complet de această maioneză, se bagă la cuptor într-o tavă și se coc la 220 de grade Celsius timp de 20-25 de minute. Cartofii astfel preparați, crocanți și pufoși la interior, sunt gata de pus în farfurie și de savurat cu cei dragi. Cel mai bine ar fi să invitați la voi acasă și niște prieteni, ca să vă laude pentru bunătatea pe care ați pregătit-o. Sigur o să vă ceară rețeta. Poftă mare!