Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret! L-ai observat vreodată? Mulți români nu știu de el

Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret! L-ai observat vreodată? Mulți români nu știu de el

GALERIE FOTO (2) Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret! L-ai observat vreodată? Mulți români nu știu de el

Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret! L-ai observat vreodată? Mulți români nu știu de el!

Cărucioarele de la supermarket au un compartiment secret

Indiferent de locul în care faci cumpărături, cărucioarele de supermarket sunt un element comun în experiența ta de cumpărături. Dar știai că aceste cărucioare ascund secrete interesante, multe dintre ele necunoscute pentru majoritatea românilor, în special pentru cei tineri. În acest articol, vom dezvălui aceste secrete și funcții ascunse ale cărucioarelor de cumpărături, care pot face experiența ta la cumpărături mai ușoară și mai plăcută!

Funcții ascunse ale cărucioarelor de cumpărături

Depozitarea alimentelor fragile

Unul dintre cele mai puțin cunoscute secrete ale cărucioarelor de la supermarketuri este prezența unui compartiment special pentru alimentele fragile. Chiar dacă multe persoane adulte sunt conștiente de existența acestui compartiment, tinerii și cei mai neinițiați în ale cumpărăturilor pot fi surprinși să afle că această facilitate există, conform rețelelor sociale, susține Playtech. Compartimentul se află de obicei în apropierea mânerului căruciorului și este sub forma unei suprafețe pliabile. Poți să-l cobori și să depozitezi cu ușurință alimentele fragile acolo, evitând astfel riscul de a le deteriora în timpul călătoriei prin magazin!

Sursa foto: playtech.ro

Agățarea pungilor de cumpărături

Un alt secret util al cărucioarelor de la supermarketuri constă în buclele de pe părțile laterale ale căruciorului. Poate ai observat aceste bucle, dar nu ai știut la ce servesc. Ele sunt extrem de utile atunci când ai cumpărat multe produse și nu mai ai suficient spațiu în coșul principal al căruciorului. Poți pune produsele în pungi și le poți agăța de aceste bucle pentru a le transporta mai ușor. De asemenea, poți folosi buclele pentru a separa alimentele care trebuie ținute separat, evitând amestecarea lor. Acest lucru te poate ajuta să economisești timp la casa de marcat, deoarece poți transfera pungile direct în mașină fără a mai repackaging produsele.

Sursa foto: playtech.ro

Astfel, cărucioarele de la supermarketuri ascund mai multe secrete decât am putea crede la prima vedere! Cu aceste funcții ascunse, poți face cumpărăturile mai eficiente și mai plăcute, economisind timp și evitând deteriorarea produselor fragile. Deci, data viitoare când te aventurezi într-un supermarket, nu uita să explorezi și aceste caracteristici ingenioase ale cărucioarelor tale de cumpărături!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: