Redactia.ro
Home » Monden » Casa lui Puya a fost călcată de hoți. După ce a constat că-i lipsește bicicleta din curte, Puya le-a transmis un mesaj dur

Casa lui Puya a fost călcată de hoți. După ce a constat că-i lipsește bicicleta din curte, Puya le-a transmis un mesaj dur

GALERIE FOTO (2)

Puya a devenit victima hoților! Cunoscutul artist a fost jefuit și le-a adresat un mesaj extrem de indignat celor care au pătruns în proprietatea sa cu intenția de a-i fura bicicleta. Iată mesajul pe care l-a postat pe contul său personal de Instagram!

Puya a fost jefuit! Ce mesaj i-a transmis hoțului

Vila lui Puya din Sălăjani a devenit o țintă pentru hoți. Aceștia au pătruns în curtea artistului și au profitat de momentele în care rapperul nu a fost acasă. Ultima lovitură a implicat furtul bicicletei lui Puya. Revoltat și furios, artistul i-a adresat un mesaj incisiv hoțului.

Puya nu a reușit să-și stăpânească furia și și-a exprimat-o pe pagina sa personală de Instagram. Artistul a transmis un mesaj hoțului care i-a sustras bicicleta din curte, menționând că aceasta nu valorează mult și că va fi dificil pentru hoț să o vândă.

„Prostul care mi-a furat bicicleta din curte aseară, mai mult de 300 de RON nu iei pe ea. Acum e și greu să o vinzi.”, este mesajul transmis de Puya pe contul lui personal de Instagram.

Puya, confesiuni inedite în cadrul podcastului lui Mihai Morar

Puya a fost invitat la podcastul moderat de către Mihai Morar. Artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre aspectele profesionale, dar și despre momente inedite din cadrul familiei sale. Astfel, Puya a povestit cum a reacționat atunci când a observat, cu stupoare, că fiica sa asculta muzică care conținea cuvinte obscene.

Inițial a fost foarte revoltat de faptul că aceasta asculta astfel de muzică, însă răspunsul pe care i l-a oferit copila atunci când a întrebat cine cânta folosind asemenea cuvinte l-a lăsat fără replică. Copila i-a răspuns că muzica plină de obscentiăți era chiar cea făcută de el, la începutul carierei.

„Asculta muzică și am auzit niște înjurături. Imediat am comutat pe modul tătic. Zic «ce asculți acolo?» Mă gândeam că ascultă muzică d-asta trap, cu înjurături, cu morți. Îi spun «ce asculți? Muzică cu înjurături?». «Da, muzica ta, primele tale albume». Nu am mai zis nimic, mi-a închis gura”, a povestit Puya.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: