Redactia.ro
Home » Știri » Casa pe care Cătălin Moroșanu i-a donat-o „tăticului călăreț” a ajuns o paragină. Ce se întâmplă astăzi cu Sergiu

Casa pe care Cătălin Moroșanu i-a donat-o „tăticului călăreț” a ajuns o paragină. Ce se întâmplă astăzi cu Sergiu

taticul calaret

În anul 2020, gestul făcut de un tânăr tătic pe nume Sergiu Ion Ciobotariu a devenit viral. Sergiu, atunci în vârstă de 22 de ani, a mers călăre peste 50 de kilometri până la maternitatea din Iași în care soția sa îl aducea pe lume pe cel de-al treilea copil.

Casa pe care Cătălin Moroșanu i-a donat-o tăticului călăreț a ajuns în paragină

Cuplul trăia într-o sărăcie de nedescris și locuia într-o baracă la marginea Iașiului, în cartierul Dalas. Cazul l-a impresionat pe Cătălin Moroșanu, care a decis să organizeze o strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Sergiu să-și achiziționeze o locuință în care el și familia sa să poată trăi decent.

Din nefericire, se pare că Sergiu nu a pus mare preț pe eforturile depuse de Cătălin Moroșanu și de miile de oameni care au fost emoționați de povestea sa și care au donat sume de bani. S-a aflat că la scurt timp după ce a primit cheile locuinței, Sergiu a decis să o închirieze pentru un preț mic, în ciuda faptului că în contractul de preluare a casei exista clar o clauză de neînstrăinare pe o perioadă de cinci ani.

Ulterior, Sergiu a decis să vândă locuința, iar în prezent clădirea este în paragină pentru că nici cel care a achiziționat-o nu locuiește aici. Conform celor de la BZI, Sergiu a revenit la baraca de la marginea Iașiului, acolo unde trăia și înainte ca situația sa să devină una publică.

Casa nu mai este locuită de nimeni în prezent

Nu am mai văzut pe nimeni aici. Eu am aflat atunci de acest băiat care a primit casa cadou, însă apoi am auzit că a și vândut-o. La început a fost forfotă mare prin zonă. Ulterior, după ce a vândut-o am mai văzut, o perioadă, alți oameni și de câteva luni bune de zile nu mai vine nimeni. Este iarba crescută până la geamuri și cine știe ce mai este prin curte. Era o frumusețe de casă, nu-mi vine să cred ce a putut face”, povestește un vecin de-al lui Sergiu, conform BZI.

În plus, Sergiu a avut și probleme cu legea. În mijlocul lunii mai 2020, Sergiu a fost oprit de către polițiști. El se afla la volanul unui autoturism, în ciuda faptului că nu deținea permis de conducere.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: