Redactia.ro
Home » Știri » Căsătorită de două ori, Maria și-a pierdut virginitatea la 51 de ani. Povestea de viață halucinantă a femeii: “După sărutul pasional, a aflat adevărul”

Căsătorită de două ori, Maria și-a pierdut virginitatea la 51 de ani. Povestea de viață halucinantă a femeii: “După sărutul pasional, a aflat adevărul”

GALERIE FOTO (2)

Deși pare halucinant, povestea de viață a Mariei este cât se poate de reală. Femeia, căsătorită de două ori, și-a pierdut virginitatea la 51 de ani, atunci când a întâlnit o dragoste la prima vedere.

Povestea de viață a Mariei este de-a dreptul halucinantă. Femeia a recunoscut că a întreținut relații sexuale pentru prima data în viața ei la vârsta de 51 de ani. Atunci a fost momentul când și-a pierdut virginitatea, deși fusese căsătorită de două ori până la aceea vreme.

Căsătorită de două ori, și-a pierdut virginitatea la 51 de ani

O cheamă Maria Louise și este din Marea Britanie, iar povestea sa de viață pare a fi desprinsă dintr-un film, comedies au drama, lăsăm pe fiecare să se decidă. Maria s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, atunci când a întâlnit un bărbat cu 12 ani mai în vârstă decât ea.

Ajunși în luna de miere, cei doi nu au făcut sex, pentru că Maria s-a nimerit să fie la menstruație în aceea perioadă. A trecut un timp, iar bărbatul i-a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta. Deja soțul ei i-a spus că personal consideră sexul drept o formă de procreere. Așadar, momentul intim a fost amânat până când cuplul ar fi fost pregătit să aibă copii.

“Când am vorbit cu un medic despre contracepţie, John a leşinat. Cred că avea o repulsie groaznică faţă de ideea de sex”, a declarat Maria Louise, pentru Daily Mail.

În cele din urmă, mariajul celor doi a fost sortit eșecului, astfel că s-au văzut nevoiți să divorțeze.

Al doilea mariaj, tot cu probleme

La ceva ani distanță, Maria a cunoscut un alt bărbat, de data aceasta însurat și cu doi copii. S-au plăcut fizic imediat, au fost împreună timp de un an de zile, dar în toată această perioadă nu au făcut sex nici măcăr o singură dată.

Se pare că iubitul de atunci al Mariei avea remușcări că și-a părăsit soția și nu își găsea liniștea și dispoziția necesară de a întreține relații sexuale. Însă spre mirarea oricum, cei doi îndrăgostiți au făcut ce au făcut și s-au căsătorit. Pe atunci, Maria avea 38 de ani, iar soțul ei avea 60 de ani.

Însă a urmat un episod de coșmar pentru cuplul lor. Cel de-al doilea soț al Mariei a suferit un atac de cord, fiind nevoie să ajungă la spital pentru ca medicii să-i salveze viața. Spre fericirea tuturor, omul nu a decedat, însă a decis în cele din urmă să se întoarcă la prima sa familie, alături de copiii săi.

Dragoste la prima vedere, la 51 de ani

La ceva timp, pe strada Mariei a ieșit din nou soarele. S-a îndrăgostit de un doctor de la spital. Acesta a fost primul bărbat cu care Maria și-a început, în sfârșit, viața sexuală.

“A fost dragoste la prima vedere. Aveam 51 de ani, dar eram emoţionată că o adolescentă. După un sărut pasional, Tim a aflat adevărul, eram virgină”, a explicat Maria Louise.

De această data, lucrurile par să meargă ca pe roate pentru Maria și noul iubit, dat fiind faptul că cei doi sunt împreună de peste cinci ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: