Redactia.ro
Home » Știri » Căsătorită de două ori, Maria și-a pierdut virginitatea la 51 de ani. Povestea de viață halucinantă a femeii: “După sărutul pasional, a aflat adevărul”

Căsătorită de două ori, Maria și-a pierdut virginitatea la 51 de ani. Povestea de viață halucinantă a femeii: “După sărutul pasional, a aflat adevărul”

GALERIE FOTO (2)

Deși pare halucinant, povestea de viață a Mariei este cât se poate de reală. Femeia, căsătorită de două ori, și-a pierdut virginitatea la 51 de ani, atunci când a întâlnit o dragoste la prima vedere.

Povestea de viață a Mariei este de-a dreptul halucinantă. Femeia a recunoscut că a întreținut relații sexuale pentru prima data în viața ei la vârsta de 51 de ani. Atunci a fost momentul când și-a pierdut virginitatea, deși fusese căsătorită de două ori până la aceea vreme.

Căsătorită de două ori, și-a pierdut virginitatea la 51 de ani

O cheamă Maria Louise și este din Marea Britanie, iar povestea sa de viață pare a fi desprinsă dintr-un film, comedies au drama, lăsăm pe fiecare să se decidă. Maria s-a căsătorit pentru prima dată la 18 ani, atunci când a întâlnit un bărbat cu 12 ani mai în vârstă decât ea.

Ajunși în luna de miere, cei doi nu au făcut sex, pentru că Maria s-a nimerit să fie la menstruație în aceea perioadă. A trecut un timp, iar bărbatul i-a făcut o mărturisire la care nimeni nu se aștepta. Deja soțul ei i-a spus că personal consideră sexul drept o formă de procreere. Așadar, momentul intim a fost amânat până când cuplul ar fi fost pregătit să aibă copii.

“Când am vorbit cu un medic despre contracepţie, John a leşinat. Cred că avea o repulsie groaznică faţă de ideea de sex”, a declarat Maria Louise, pentru Daily Mail.

În cele din urmă, mariajul celor doi a fost sortit eșecului, astfel că s-au văzut nevoiți să divorțeze.

Al doilea mariaj, tot cu probleme

La ceva ani distanță, Maria a cunoscut un alt bărbat, de data aceasta însurat și cu doi copii. S-au plăcut fizic imediat, au fost împreună timp de un an de zile, dar în toată această perioadă nu au făcut sex nici măcăr o singură dată.

Se pare că iubitul de atunci al Mariei avea remușcări că și-a părăsit soția și nu își găsea liniștea și dispoziția necesară de a întreține relații sexuale. Însă spre mirarea oricum, cei doi îndrăgostiți au făcut ce au făcut și s-au căsătorit. Pe atunci, Maria avea 38 de ani, iar soțul ei avea 60 de ani.

Însă a urmat un episod de coșmar pentru cuplul lor. Cel de-al doilea soț al Mariei a suferit un atac de cord, fiind nevoie să ajungă la spital pentru ca medicii să-i salveze viața. Spre fericirea tuturor, omul nu a decedat, însă a decis în cele din urmă să se întoarcă la prima sa familie, alături de copiii săi.

Dragoste la prima vedere, la 51 de ani

La ceva timp, pe strada Mariei a ieșit din nou soarele. S-a îndrăgostit de un doctor de la spital. Acesta a fost primul bărbat cu care Maria și-a început, în sfârșit, viața sexuală.

“A fost dragoste la prima vedere. Aveam 51 de ani, dar eram emoţionată că o adolescentă. După un sărut pasional, Tim a aflat adevărul, eram virgină”, a explicat Maria Louise.

De această data, lucrurile par să meargă ca pe roate pentru Maria și noul iubit, dat fiind faptul că cei doi sunt împreună de peste cinci ani.