Redactia.ro
Home » Știri » Castelul Windsor ar putea fi noua casă a Prințului și Prințesei de Wales. Ce spune astrologul Prințesei Diana

Castelul Windsor ar putea fi noua casă a Prințului și Prințesei de Wales. Ce spune astrologul Prințesei Diana

Mutarea prințului William și a prințesei Kate este temporară, întrucât castelul Windsor ar putea deveni noua lor casă. Iată ce susține astrologul Prințesei Diana!

Astrologul Prințesei Diana susține că Prințul William și Prințesa Kate se vor muta definitiv în castelul Windsor

Astrologul Prințesei Diana, Debbie Frank, a prezis că Castelul Windsor ar putea fi noua casă a Prințului și Prințesei de Wales.

Recent, cei doi s-au mutat la Adelaide Cottage, în Windsor, împreună cu cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Cu toate acestea, de atunci s-a prezis că mutarea lor ar putea fi „temporară, deoarece remanierea continuă” pentru Familia Regală după moartea Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, la vârsta de 96 de ani.

Astrologul regal susține că Prințul William va demonstra că merită să devină următorul monarh și că Prințesa Kate este absolut pregătită pentru schimbare. Dar cum se va desfășura viața lor? Iată detaliile!

Prințul de Wales William

Recent urcat pe scara ierarhică până la titlul de Prinț de Wales William ia totul cu calm. Tocmai a împlinit 40 de ani și trece prin criza astrologică a vârstei mijlocii, iar noul său destin îi oferă mari perspective de potențial și posibilități.

William este nerăbdător să demonstreze ceea ce poate ca viitor monarh și să facă o lume mai bună, iar asta începe încă din octombrie, când Luna Nouă eclipsată sculptează o platformă vastă pentru viziunea sa, potrivit astrologului regal.

Temporar, planurile, mai ales cele care implică călătorii, sunt stopate, dar vor reînvia într-un mod puternic când Prințul William se va simți pregătit.

Maturitatea sa va ieși în evidență anul viitor, inspirându-l să contribuie la o lume mai bună și prosperă.

Prințesa de Wales Kate

Proaspăta Prințesă de Wales este absolut pregătită pentru schimbare, după cum arată recenta ei dorință de a se muta la Adelaide Cottage.

Pe măsură ce Saturn se află pe unghiul de parteneriat al hărții sale, în momentul morții Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, ea se îndreaptă mai mult spre scenariul cuplului de putere. Prințul William și Prințesa Kate vor avea multe inițiative comune. Harta lui Kate arată că se deschide către o lume nouă de oameni și posibilități care o luminează.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: