Redactia.ro
Home » Monden » Câștigătorul sezonului 10 Românii au talent este în doliu. Radu Palaniță a făcut anunțul trist în mediul online

Câștigătorul sezonului 10 Românii au talent este în doliu. Radu Palaniță a făcut anunțul trist în mediul online

Câștigătorul sezonului 10 Românii au talent este în doliu.

Câștigătorul sezonului 10 Românii au talent este în doliu. Radu Palaniță a reușit să le cucerească inimile telespectatorilor, care l-au votat pentru a câștiga marele premiu al emisiunii Românii au Talent, sezonul 10. Recent, artistul a făcut un anunț trist pe rețelele de socializare. Radu Palaniță și-a pierdut tatăl!

Câștigătorul sezonului 10 Românii au talent este în doliu. Radu Palaniță a făcut anunțul trist în mediul online

Câștigătorul sezonului 10 Românii au talent este în doliu. Emisiunea „Românii au talent” le oferă românilor oportunitatea de a-și arate talentul unic. Această oportunitate a încercat-o și Radu Palaniță, care a decis să participe la emisiunea difuzată pe PRO TV. Acesta i-a impresionat pe jurați, dar și pe telespectatori cu vocea sa minunată. Mai mult, acest talent i-a adus marele premiu al emisiunii Românii au talent, sezonul 10. Au trecut luni bune de când a câștigat marele premiu, iar acum artistul a venit cu un anunț trist pe rețelele de socializare. Radu Palaniță le-a transmis fanilor săi că este în doliu, după ce tatăl său s-a stins din viață. „Scriu aceste rânduri doar pentru a va spune sa fiți cât mai aproape de cei dragi vouă.Azi ii avem alături, dar ziua de mâine nu ne este promisa. Azi, mi-am pierdut tatăl și odată cu el și o mare parte din mine …😔”, a scris Radu Palaniță, pe pagina sa de Facebook.

La scurt timp, contul de socializare al lui Palaniță a fost asaltat de mesaje de condoleanțe, prin care prietenii virtuali ai artistului și-au exprimat regretele despre pierderea sa. „Of Doamne, Radu, îmi pare atât de rău pentru pierderea ta… Sa îi fii aproape mamei tale, căci acum va avea foarte mare nevoie de tine și de sora ta! Ma voi ruga sa îi fie drumul lin și în Lumină 🙏 Știu cum e să îți pierzi tatăl, de aceea simt și mai puternic durerea ta…❤️🖤”, „Sincere condoleante Radu, este foarte greu când pierzi un părinte, cazul tau tatăl! Dumnezeu să îl odihnească în pace in împărăția Sa! Iar pe voi toata familia ta sa va ajute sa treceți peste această mare durere !!!😢😢😢”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje.

Ce face Radu Palaniță cu premiul câștigat la „Românii au talent”

Sezonul 10 de la „Românii au talent” a fost presărat cu multe evenimente de neuitat, iar câștigătorul marelui premiu a fost mecanicul auto, Radu Palaniță. Bărbatul a impresionat atât juriul, cât și telespectatorii cu vocea sa de aur. Aceștia din urmă au decis ca Radu să primească marele premiu în valoare de 120.000 euro. „Sunt fără cuvinte, nu m-am așteptat la așa ceva. Simt că îmi vor da lacrimile, încerc să mă stăpânesc. Nu m-am gândit o secundă la așa ceva. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care au crezut în mine, poate mai mult decât am crezut eu”, a declarat Radu Palaniță după ce a aflat că a câștigat marele premiu.

Ulterior, acesta a precizat că își va cumpăra o casă, își va ajuta familia dar și o familie nevoiașă, care are nevoie de multe lucruri. „Îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt om”, a marturisit Radu Palaniță.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: