Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent 2021! Tânăra care l-a ridicat pe Florin Călinescu în picioare cu vocea ei

Românii au talent 2021! Tânăra care l-a ridicat pe Florin Călinescu în picioare cu vocea ei

GALERIE FOTO (3)

Noul sezon al Românii au talent 2021 aduce surprize peste surprize. O solistă de excepție i-a ridicat în picioare pe jurați cu vocea impresionantă. Mai mult, concurenta ar avea legătură și cu artistul Mario Fresh. 

 

Tânăra care l-a ridicat pe Florin Călinescu în picioare cu vocea ei

Maria Rădeanu este tânăra care i-a lăsat cu gura căscată pe jurații de la „Românii au talent”. Solista l-a făcut pe Florin Călinescu să se ridice în picioare, fiind impresionat de vocea ei. Tânăra a impresionat prin piesa „Skyfall” a cântăreţei britanice Adele, însă a acântat în același timp și la vioară. Jurații au fost cuceriți imediat de vocea tinerei, care a trecut imediat în etapa următoare după ce a primit patru de „Da”.

Dacă, de exemplu, ai cânta la Sala Palatului, cumpăr 4.400 de bilete și stau așa singur, în mijlocul sălii, i-a spus Florin Călinescu solistei.

Maria, e prima oară când văd o fată care cântă la vioară, cu voce de pop și cu vocea asta de operă. E o combinație fantastică și mă bucur că te-ai gândit să faci asta. Mă bucur că ai venit să ne arăți asta la Românii au talent”, a fost și mesajul pe care Smiley i l-a transmis concurentei.

Maria Rădeanu, în vrstă de 20 de ani, a fost concurentă și la„Vocea României” în 2017, iar Smiley a remarcat-o imediat. Mai mult, juratul nu a ezitat să o înțepe, având în vedere că solista a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă.

,,Ai făcut o alegere greșită”, i-a spus acesta în glumă.

Mă bucur tare mult că ai venit aici. Ai un talent extraordinar. Te felicit”, a mai adăugat artistul.

Tânăra a foste moționată de faptul că Florin Călinescu s-a ridicat în picioare și i-a apreciat numărul.

„A fost o gură de aer proaspăt. A fost o experiență de care aveam nevoie, deoarece nu eram și nu sunt într-o stare bună emoțională. Faptul că Florin s-a ridicat a fost foarte emoționant”, a mai mărturisit Maria Rădeanu.

 

Maria Rădeanu studiază canto clasic

Solista care a i-a impresionat pe jurații de la „Românii au talent” s-a născut în Iași, dar acum locuiește în București. Tânăra este studentă la Universitatea Bațională de Muzică, acolo unde studiază canto clasic. Tânăra a cântat în cor, dar a fost și solistă, încă de pe vremea când mergea la grădiniță. Ulterior, tânăra a studiat vioara din clasa întâi până în clasa a XII-a, dar și pianul și vioara.

Maria a mărturisit că o admiră cel mai mult pe solista contemporană Angela Gheorghiu.

Mai mult,  Maria Rădeanu are o relație specială cu iubitul fiicei Andreei Esca. Mario Fresh a fost colegul de gimanziu al solistei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: