Redactia.ro
Home » TV » Românii au talent 2021. Gim a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu

Românii au talent 2021. Gim a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu

GALERIE FOTO (2) Românii au talent 2021 (1)

Românii au talent 2021. Sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent a început, iar în acest sezon jurații la fel ca și concurenții, ne surprind cu alegerile lor. Săptămâna trecută, jurații a fost ploaie de Golden Buzz-uri în emisiune, după ce jurații au fost impresionați de interpretările concurenților. Tânărul Gim, care a crescut la casa de copii, l-a impresionat enorm pe juratul FLorin Călinescu, care a apăsat butonul de Golden Buzz.

Românii au talent 2021. Gim a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu

Românii au talent 2021. Sezonul 11 al emisiunii Românii au talent a început, iar telespectatorii îi pot urmări concurenți de două ori pe săptămâna, deoarece producătorii au decis să difuzeze luni și vineri marele show. De la începutul emisiunii, câțiva concurenți au primit Golden Buzz. În această seară, Ghințan Ion Mihai a primit un Golden Buzz la Românii au Talent, sezonul 11, de la juratul Florin Călinescu. Gim, este un rapper cu vise mari și care își dorește să schimbe viețile tinerilor abandonați de proprii părinți. Povestea lui Gim este una impresionantă și tristă. Acesta a fost părăsit de părinții săi și a crescut într-un orfelinat. Cu toate astea, a reușit să termine 12 clase, să facă opt ani de muzică și patru ani de actorie. Gim a venit la Românii au Talent cu o piesă de rap, compoziție proprie, și care l-a convins pe Florin Călinescu că merită să primească Golden Buzz-ul, astfel tânărul ajunge în semifinală.

Gim, în vârstă de 25 de ani este din județul Timișoara, iar pentru a-și câștiga existența, acesta lucrează în construcții. De asemenea, tânărul a povestit că a crescut la casa de copii alături de fratele său, dar acesta a fost înfiat când era mic. Gim a stat în orfelinat până la vârsta de 12 ani. ”Prima mea amintire e când l-au înfiat pe fratele meu. Noi am ajuns amândoi la același cămin, orfelinat și el a fost înfiat de când era mic. Atunci s-au rupt legăturile, știam că nu o să mai vină să mă viziteze. Nimeni nu se mai întoarce o dată unde e rău. Eu am stat la orfelinat până la 12 ani, oficial, după care am plecat”, a povestit emotionant Gim. 

Totodată, concurentul a declarat că a locuit trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, iar când îi era foame, reușea să primască mâncare. „Am stat trei ani în stradă, sub niște țevi în timpul iernii, nu simțeam frigul. Când îmi era foame, făcea Dumnezeu cumva să am, să primesc fără să cer. Mai munceam la negru, nu aveam buletin, construcții, munceam cu ziua. M-a păzit Dumnezeu, nimeni altcineva. M-a protejat bine că alții sunt mult mai rău”, a povestit Gim.

Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz-ul

Așadar, după terminarea numărului, Gim a primit butonul auriu de la Florin Călinescu. Surprins, Gim a sărit în sus de bucurie, iar minute în șir a stat blocat pe scenă. ”Mă gândeam la ce ai spus mai devreme că tu vrei o familie și copii care să aibă bunici că tu nu ai avut bunici. Te deranjează dacă eu aș fi bunicul tău? Crezi în povestea cu peștișorul de aur, ia de aici atunci”, iar acela a fost momentul în care Florin Călinescu a apăsat Golden Buzz. ”Bravo, Gim! Cred că ești exact pe drumul care îți dorești să fii. Ăsta e drumul tău. Orice mi-ai spune, inclusiv din versurile tale, eu am înțeles că îți lipsește familia”, a spus Andi Moisescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: