Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cât a ajuns să coste un Iphone 12 Pro cu două luni înainte de lansarea noului telefon, Iphone 13

Cât a ajuns să coste un Iphone 12 Pro cu două luni înainte de lansarea noului telefon, Iphone 13

Este vestea momentului pentru toți fanii Apple! Iată cât a ajuns să coste un Iphone 12 Pro cu două luni înainte de lansarea noului telefon, Iphone 13.

Sunt mulți fani Apple care, chiar dacă și-au dorit, încă nu au reușit să achiziționeze un iPhone 12. Fiind un telefon lansat la sfârșitul anului 2020, există speranța ca prețul să fie unul acceptabil acum, când toți se pregătesc de lansarea celui mai nou smartphone al celor de la Apple. Cât a ajuns să coste un Iphone 12 Pro cu două luni înainte de lansarea noului telefon, Iphone 13.

Cât a ajuns să coste un Iphone 12 Pro cu două luni înainte de lansarea noului telefon, Iphone 13

Prețurile la Iphone au crescut foarte mult în ultimul deceniu, chiar dacă în tot acest timp gigantul din Cupertino a decis să introducă în portofoliu și câteva modele mai accesibil ca preț.

Însă trebuie știut că dacă vrei să te bucuri de cele mai bune variante ale produselor oferite de Apple la capitolul smartphone, prețurile încep de la 1.000 de euro, o valoare care în România se situează în jurul valorii de 5.100 de lei.

iPhone 12 este un telefon cu cameră duală de top, care stă bine și la capitolul stabilizare, capturează 4K cu multe detalii, însă specialiștii în tech spun că autonomia nu este un punct forte al acestui smartphone. Cu toate acestea, așa cum ne-au obișnuit cei de la Apple, prețul unui smartphone iPhone nu este deloc de neglijat.

În prezent, unul dintre cele mai bune prețuri pentru un iPhone 12 – Super Retina XDR OLED 6.1″, 64GB Flash, Camera Duala 12 + 12 MP, Wi-Fi, 5G, iOS este de circa 3.800 lei, disponibil online la unul dintre cei mai apreciați comerciați din mediul online.

Dacă luăm în calcul varianta Pro, prețul este ceva mai piperat. Un iPhone 12 Pro de 256GB a ajuns să coste acum circa 5.300 de lei, pe când un iPhone 12 Pro de 512GB ajunge la prețul de circa 7.400 lei.

Iphone 13, așteptat în toamna lui 2021

Suntem tot mai aproape de cel mai așteptat moment al celor de la Apple din acest an! Este vorba de lansarea noului iPhone 13, despre care se zvonește că va apărea în toamna lui 2021. Se așteaptă schimbări majore și funcții noi cu totul inovative peste ce există acum pe piață. Rămâne, însă, de văzut dacă va purta numărul “ghinionist” 13, luând în calcul superstiţiile legate de acest număr din toată lumea.

Deja există voci care deja susţin că s-ar putea numi iPhone 12s.

„S-ar putea numi şi iPhone 12s, nu ştim deocamdată, dar autentificarea prin amprentă ar putea reveni la iPhone, fie în butonul de power, ca la noul iPad Air, sau poate pe ecran”, a explicat Sam Kohl de la iUpdate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: