Redactia.ro
Home » Tehnologie » Cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea

Cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea

Cei de la Apple ar putea da lovitura în 2021! Cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea, potrivit primelor informații despre cel mai așteptat smartphone din această toamnă!

Ne apropiem tot mai mult momentul în care noul iPhone 13 iese pe piață, despre care se zvonește că va apărea în toamna lui 2021. Viitorul model ar arăta complet schimbat, funcțiile noi sunt cu totul inovative și peste ce există acum pe piață. Rămâne, însă, de văzut dacă va purta numărul “ghinionist”. Iată cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea.

Încă de la sfârșitul anului 2020, au apărut zvonurile despre noul iPhone 13! Însă cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea, potrivit surselor din piața tech.

Cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea

Nu este sigur e dacă noul telefon de la Apple se va numi iPhone 13, luând în calcul superstiţiile legate de acest număr din toată lumea. Deja există voci care deja susţin că s-ar putea numi iPhone 12s.

„S-ar putea numi şi iPhone 12s, nu ştim deocamdată, dar autentificarea prin amprentă ar putea reveni la iPhone, fie în butonul de power, ca la noul iPad Air, sau poate pe ecran”, a explicat Sam Kohl de la iUpdate.

Însă iată cum ar putea arăta noul Iphone 13 și ce funcții noi va avea.

Blogul japonez Macotakara, recunoscut pentru dezvăluirile făcute despre toate produsele Apple, a lansat chiar un video în care apare o machetă cu noul iPhone 13.

Din primele informații, iPhone 13 ar avea un ecran de 5.5 inch, față de cel de 5.4 inch al iPhone 12. Se pare că muchiile acestui model sunt foarte înguste şi fără celebrul breton!

Iphone 13, marea schimbare de la Apple

O schimbare majoră ar fi și legat de sistemul de încărcare. Iphone 13 pare că va fi echipat cu port USB-C, potrivit informaţiilor adunate de la partenerii Apple, dar şi din surse Alibaba.

Marea trecere la USB-C s-a realizat deja pe iPad-uri, schimbarea fiind în conformitate cu cerinţele UE legate de standardul USB.

Noul telefon iPhone va avea camera selfie integrată în ecran, ceea ce ar putea fi o premieră pentru Apple. De asemenea, ar putea avea 4 camere pe spate, una cu senzor LiDAR.

Există şi zvonul că iPhone 13 nu va avea deloc porturi şi orificii, bazându-se exclusiv pe conectivitatea wireless.

„iPhone 13 va putea să ofere conectivitate 5G, o bună durată de viaţă a bateriei şi un ecran cu rată de refresh de 120 Hz”, a mai dezvăluit  și Matt Donoghue, de la canalul Youtube “Matt Talks Tech”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: